Ennyire eltűnt volna az emberekből a talpraesettség, a taxis blokád óta?
Ma 29 évesen kíváncsi volnék, mennyi kell még a mai embereknek hogy elejét vegyék ennek az egész patt helyzetnek, ami jelenleg folyik?
Nekem senki ne mondja hogy rend van, meg máshol is ez van, mi magyarországon élünk.
En is kivancsi vagyok mit latsz problemanak? Inflacio, covid lezarasok, korrupcio, vagy mit? A kulonbseg a mai es az akkori helyzet kozott h ott a tarsadalom nagy resze hasonlo anyagi korulmenyek kozt hasonlo gondokkal kuzd, manapsag nagyok a tarsadlami szakadekok nem egysegesek a problemak se. Pl egy 350 nettot kereso dolgozo hiaba szivja a fogat az infla miatt nem fogja a sajat kenyelmet testi szellemi egeszseget kockara tenni.
A legszegenyebb tarsadalmi reteg egy jo resze meg propagandaval be van etetve ok azt mondjak h ennel csak rosszabb lehet es oruljunk amink van.
Hidd el ha majd sokak elete valoban bajban lesz lesznek tuntetesek, de ahoz ehezni kell, az meg nem jott el csak kozelitunk fele, de azt se mondanam h megallithatatlan a recesszio, meglassul mi lesz.
A taxis blokád idején is azt várták sokan hogy a taxisok megvívják a harcot a kormánnyal és majd mehetnek olcsó benzint tankolni.
Akkor sem állt a taxisok mellé szinte senki, mindenki várta hogy a taxisok kiharcolják az olcsóbb benzint.
Hülyének nézel engem? Nem látod milyen kormánynak nevezett valami van hatalmon, nem kis ideje...
Az a gond hogy minél tovább süketelnek a magyarok, engem csak megerősítenek abban hogy egy totál idegen ország nyelvét, történelmét megtanuljam a saját boldogulásom reményében 30 évesen, és még így is pár éven belül jó életem lehet, ami itt még 50 évesen sem lesz szerintem, ilyen felfogásokkal.
Remélem azok már rég elpusztultak, ilyen mentalitással, a maiak is ilyenek....
Írhatnál valami konkrétumot.
Eleve a kérdésbe sem írtál, de mondjuk hogy ok, a kormánnyal van gondod.
Milyen lépéseket látnál megoldásként?
Mermostcsakrinyálsz
Konkrétumnak sok minden felróható már ebben az országban, szóval nem kell részletezni szerintem. Több területen vannak komoly gondok, tehát itt az ország nagy részének meg kellene már mozdulnia végre.
27, félreértesz.
Nem a hibák, hanem a teendk sorolására kértelek.
Mi az, amit neked, meg nekem meg Marisnak a szomszédbó, meg Petyának a közértből tennie kellene véleményed szerint?
:) Talán összefogni, és mozdulni valamerre, mert ez így nem jó hogy fizetjük az olajé' az 550ft-ot, meg a csirkemellé' az 1600ot, szóval tudod te... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!