Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A németek meddig fogják...

A németek meddig fogják eltűrni a bevándorlókat az országukban?

Figyelt kérdés
Lassan minden harmadik ott élő nem német, meddig hagyják, hogy elidegenüljön az országuk?
2022. febr. 2. 06:49
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
24%
2022. április 17-éig
2022. febr. 2. 06:52
 2/33 anonim ***** válasza:
33%
Amíg a világ világ, és még két nap. A német az egy hulladéknép.
2022. febr. 2. 06:54
 3/33 A kérdező kommentje:
Véleményem szerint a második világháború óta be lettek csicskítva és azóta úgy is maradtak, leszámítva az egyesúlést, az az egyedüli pozitív dolog azóta
2022. febr. 2. 06:59
 4/33 anonim ***** válasza:
56%
És gondolom azt is tudod, hogy annak a minden harmadik ott élőnek a nagy része Magyarországról meg a többi Kelet-Európai országból megy oda az itteni mentalitás, és a hozzád hasonló gyűlölködők elől.
2022. febr. 2. 07:03
 5/33 anonim ***** válasza:
44%
Magyarul hasít kifele csírulni.
2022. febr. 2. 07:10
 6/33 anonim ***** válasza:
70%
Sokáig
2022. febr. 2. 07:25
 7/33 anonim ***** válasza:
24%

Amíg teljesen befejezettnek tekintik a kompenzálásukat azután, amit tettek a XX. században.

Ettől függetlenül a németnél kevés rasszistább nép van.

Magyarként a büdös életben nem teszem többet a lábam német nyelvterületre, mindig jól érezhető, ha rájönnek, Magyar vagyok, egyből átváltanak tahóba.

Aki ismeri őket, tudja jól, miről beszélek.

2022. febr. 2. 07:31
 8/33 A kérdező kommentje:
Szerinted kikkel nem tahók? Pl. franciákkal? Vagy az angolokkal? esetleg az amerikaiakkal? na és az oroszokkal?
2022. febr. 2. 07:36
 9/33 anonim ***** válasza:
66%

A német birka nép lett. Jól írta más is. A vesztes háború, és a hit, hogy minden német bűnös jól bele lett verve a fejükbe.

Amikor Auschwitzban sorba álltam a bejutáshoz fültanúja voltam egy beszélgetésnek angolul előttem, ahol egy német nő mondta egy másik turistának, hogy mennyire szégyenli itt magát és bocsánatot kér mindenkitől.

Na, a többség ilyen buta ezen a téren.

2022. febr. 2. 07:37
 10/33 anonim ***** válasza:
0%
A Belerussiakkal
2022. febr. 2. 07:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!