Magyarország miért ilyen engedékeny ebben a témában?
Figyelt kérdés
Ha valaki pénzt csal azt sok ideig lecsukják, de ha valaki gyilkol, vagy eröszakol azt nem. Namármost, én nemszeretem a gyilkosokat. Gondoljatok bele, nem élhet soha többet az az ember aki élhetett volna, mert pl kiakarták rabolni stb. Mint például nemrégiben történt, mikor a büdos kity cig-ek 5en nekimentek egy 14-5évesnek a háza elött. Alig kaptak valamit, felfüggesztett és intézet. Miért nem lehet az ilyeneket halálbüntetéssel sujtani, vagy nyilvánosan kivégezni? Akár magyar, akár fekete stb?? Miért kell az hogy 3-4év után szabadlábon van, amikor a másik SOHA többe nem jöhet vissza az élök soraiba..
2022. jan. 28. 20:05
1/7 anonim válasza:
EU-ban tiltott a halálbüntetés. Az USA példáján pedig világosan látszik, hogy semmi visszatartó ereje nincs, pedig ott még az alkotmányos jogú fegyvertartással kevert jogos önvédelem is megvan, hogy ne legyen kedved más magánterületére bemenni.
2022. jan. 28. 20:13
2/7 A kérdező kommentje:
És ezt szerinted/szerintetek hogyan lehetne visszatartani? Nagyon szeretnék egy olyan világban élni, hogy bármikor hazatudjon bárki menni anélkül, hogy meghaljanak..
2022. jan. 28. 20:18
3/7 tobas válasza:
Mikor kapott életfogytig tartó szabadságvesztést mondjuk adócsalásért?
2022. jan. 28. 20:44
4/7 anonim válasza:
Neked sok ez a világ úgy érzem, de olyan hely nincs ahol nem törnek az emberre, költözz ki egy igazi erdőbe,vadonba akkor meg a vaddisznót fogod utálni ha felkerget a fára.
Az emberekben így sincs már nagyon kellő önvédelmi érzék, valakit megfenyítenek rohan a kapitányságra.
Ki kell állni magadért, hajléktalanként mi lenne veled ha megtudnák van több 10e ft-od? Megvárják míg elalszol és összeszúrnak, és ennyi az élet.
Bűnbandák is mocskos pénzből élnek el tüntet valakit egy másik és megkap érte valamennyi pénzt, mégis elvannak.
2022. jan. 28. 21:01
5/7 A kérdező kommentje:
Ha hazamba betornek, ez megakarnak olni jelenleg nem allhatok ki magamert mert akkor engem csuknak le onboraskodasert. Bar tuti te is mashogy gondolod ha az egyik csaladtagodaf kinyirjak a sajat hazaban azert mert megakarta vedeni magat a tamadok ellen, ok pedig megusszak 😍😍
2022. jan. 28. 21:14
6/7 anonim válasza:
Máshogy gondolnám igen, mi éltünk rossz környéken átmenetileg(valahol el kellett kezdeni 2 kisgyerek az a mi felnevelésünket) láttam is 12-13 évesen felnőttek verekedését, egyszer késelést, az áldozat olyan szürke volt kreolbőrűként hogy mai napig előttem van, pedig már idén leszek 30.
A családom, rokonok is jó környékeken élnek, mindenki maga választotta a környezetét.
Külföldi munkavállalásnál se sokat tudnál tenni ha választás elé állítanak hogy van lakhatás, de közösködni kell majd szintén külföldivel aki lehet ázsiai, fekete, román, gondolom ott se aludnál nyugodtabban :D
2022. jan. 28. 21:47
7/7 anonim válasza:
Az Unió nem engedi. Ha pedig elkezdenénk róla tárgyalni, akkor lehet, hogy engedné, de olyan áron, amibe se a kormány, de még a nép se egyezne bele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!