Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Gyurcsány szerintetek több...

Gyurcsány szerintetek több kárt okoz az összefogásnak, mint hasznot?

Figyelt kérdés

2022. jan. 28. 12:22
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

"Gyurcsánymiatt nem mennek szevazni az emberek már 30 éve.. :D"

Én azt írtam, hogy a 30% többsége, tehát ez lehet 16% is azért nem megy el, mert Orbán vagy Gyurcsány közül lehet választani, magyarul 2 szar közül a kevésbé rosszat kellene választani, mert nincs egy normális párt se.

A Jobbik szétesése teljesen érthető, én 18-ban először voltam szavazni, de amit utána csináltak, egészen a mai napig az kabaré, ez már közel sincs ahhoz a párthoz, akire én szavaztam anno.

Azzal egyetértek, hogy a választástól távol maradók többsége nem az 1 bites szavazó, akit megvehetnének, hanem akik már nagy ívben tesznek a politikára, mert itt semmi nem fog változni, max egy újabb '56 vethetne véget ennek. Megélhetési politikus lett az összes, elszámoltatás biztos nem lesz, mert mindkét oldalt vannak simlisek. Ezért is bíztam anno a Jobbikban, egy új erő voltak, függetlenül Orbántól és Gyurcsánytól, de tudjuk mi történt azóta.

2022. jan. 29. 12:09
 12/13 anonim ***** válasza:

"Én azt írtam, hogy a 30% többsége, tehát ez lehet 16% is azért nem megy el"

Én pedig leírtam a részvételi adatokat, amiből láthatod, hogy akkor is kihagyták a választást legalább ennyien, amikor Gyurcsányról még hallani sem lehetett, Viktorka meg egy prüszkölő kis ellenzéki senki volt.

2022. jan. 29. 12:38
 13/13 anonim ***** válasza:
55%
Én egyetértek azzal, hogy csak akkor tud megújulni az ellenzék ha gyurcsány eltűnik a közéletből. A politika a pénzről szól. Ha megjelenne egy új formáció a baloldalon és elkezdené leszívni a szavazókat az összefogás pártjaitól akkor komoly költségvetési támogatástól esnének el a következő választás után. Mivel a DK-nak van a legnagyobb szavazótábora ők lennének a legnagyobb vesztesek. Elemi érdeke az összes létező pártnak, hogy kiszorítsa a konkurenciát. Ebben még a fidesz is partner lenne.
2022. jan. 29. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!