Fideszeseket nem zavarja, hogy a kormány szétlopja (szétlopta) az országot?
1 - Nem lopják szét, csak ezt mantrázza a liberális oldal. Mészáros kifizeti az alvállakozókat nem úgy mint a multi
2 - Korrupció mindig volt. Anno az MSZP-SZDSZ elherdálta ateljes magyar aranytartakékot. Most a Fidesz alatt ez nagyobb mint valaha
Rakjátok ki gyurcsányt az összefogásból és rátok fogok szavazni.
Ha rajtam múlik ez az ember nem fog kormánypárti padsorban ülni.
Én nem vagyok Fideszes, de engem az zavar nagyon hogy az elmúlt 30 évben a politikai elit, legyen az Fidesz, MSZP, SZDSZ, bárki, szétlopott már mindent.
És hogy megint erre a cirkuszi cicaharcra szavazunk, ahelyett hogy a nép magához venné az irányítást, és elűzné az ÖSSZES politikust az országból. Aki meg nagyon akarna közülük maradni, annak mindig ott lenne egy szép magányos lámpaoszlop........
Nem gondolod hogy Viktor pénzért csinálja viseli el ezt a sok otrombaságot.
Ha csak egy fillért is találnának mert mikroszkóppal vizsgálja az anyagi gyarapodását az ellenzék nyilván, a sajtó már tele lenne vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!