Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Van olyan munka ,ahol csal...

Van olyan munka ,ahol csal aludni kell?

Figyelt kérdés

Hogy tudok olyan magas pozícióba kerülni, ahol nem kell dolgozni, az se baj ha alszok a munkahelyen akár tárgyalás közben?

[link]

2022. jan. 7. 15:07
 1/7 anonim ***** válasza:
42%
Nincs.
2022. jan. 7. 15:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze ... ha egy altatókat gyártó cégnél te vagy a kontroll alany :)
2022. jan. 7. 15:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Az én munkahelyemen sajna csak 6-7 órát lehetett aludni a 12 bórából.
2022. jan. 7. 15:25
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen van. Én évekig dolgoztam ilyen helyen. Igaz nem voltam túlfizetve, de csak szalonnát sütöttem meg aludtam.
2022. jan. 7. 15:37
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Volt ilyen. Csopivezető volt két (12 óra) műszakot vitt. Az okát nem tudom. Önszorgalomból? A másik csopi hiánya miatt? Szóval délután kezdett és éjjelesbe bevackolta magát 1-3 órára aludni.

"Ha van valami baj ébresszetek fel"

Az üzem egy fröccsöntő gép volt, ami kupakokat gyártott olajfúrókhoz. Csak bekelett önteni a müanyag granulátumot és olyan 5 percenként kivenni a kész terméket, sorjázni a széleit. Egyszóval lassú, unalmas munka volt. Akkoriban még nem volt okostelefon, hogy az üres időben az időt tölsd el, csak bambultál ki a fejedből, és arról álmodoztál milyen jó lenne innen elmenekülni, és egy pörgős meló után nézni, akkor találtam rá a felnőtt film iparra.

2022. jan. 7. 16:01
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Persze.Hivatásos ágytesztelő:

[link]

2022. jan. 7. 16:30
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Biztonsági őr, olyan ojjektumnál, ahol nem nagyon vannak emberek, pl szervertermek, stb.

Persze hivatalosan nem szabad aludni, de nem hivatalosan, mobil játékkal és alvással telik az idő.

2022. jan. 7. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!