Hivatalosan is elkezdődött a covid-diktatúra?
"A Fülöp-szigeteki elnök szerint le fogják tartóztatni azokat az oltatlanokat, akik nem hajlandók otthon maradni."
2 éve ígérgetik, hogy hamarosan visszakapjuk a szabadságunkat, de ez idő alatt apránként csak még jobban csorbították.
A Föld teljes népét ketté osztották, hogy uralkodhassanak. A szabadságunkról önként mondtunk le, és észre se vettük.
Én fiatal húszon éves vagyok, itt van a nyakunkon az 5. hullám és még egyszer sem voltam covidos. Kizárt, hogy felvegyem az "oltást". Sajnálom azokat, akik rákényszerültek, különben elvesztették volna a megélhetésüket.
Az oltatlan, vagyis egy olyan ember, aki nem hagyja megpiszkálni a testi-lelki integritás a hatalom által, az kezd bűnözővé válni. Borítékolható, hogy Franciaország is hamarosan meglépi ezt. Utána pedig az EU többi tagállama is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!