#7: Mit csináljunk? Ma ilyen időket élünk. Ma a baloldalnak ilyen hősei vannak, akik melegbárokban két s*ggbekúrás között halálradrogozzák magukat. Vagy akik bedrogozva háromnegyed órán át küzdenek a rendőrrel, végül kényszerű intézkedés miatt meghalnak. (George Floyd)
#11: Az olaszok is benne vannak! :D
2022. jan. 3. 23:54
13/23 anonim válasza:
Egyébként én azt olvastam, hogy törökfürdőben találták meg. A "törökfürdő" olyan hely, amire gondolok? :D
2022. jan. 3. 23:55
14/23 anonim válasza:
Törökfürdő, gőzfürdő... Valami mondás is rémlik. Bár ő már nem volt kezdő.
2022. jan. 4. 00:46
15/23 anonim válasza:
#14: Ha bemész egy törökfürdőbe, akkor rosszra kell számítanod?
2022. jan. 4. 00:48
16/23 anonim válasza:
Nézőpont kérdése, kinek mi a rossz.
Én inkább maradok az általam ismert fürdőknél.
2022. jan. 4. 00:51
17/23 anonim válasza:
#16: Szóval igen. Akkor mért nem írnak ki valami figyelmeztető táblát? Ez így veszélyes. Egy naiv fiatal bemehet, és.
2022. jan. 4. 00:52
18/23 anonim válasza:
Szerintem ebben az esetben erre nem volt szükség, egy "klub" saját fürdője, vip vendégeknek, amilyen szegény Gergely is volt. Szóval aki oda belép, tudja, mire számíthat. Szerintem.
2022. jan. 4. 00:55
19/23 anonim válasza:
Esély van rá. Mint általában bármire. Hogy pontosan mi történt, jó eséllyel sosem tudjuk meg. Mindenesetre van pár tény, ami kérdéseket vet fel.
2022. jan. 4. 13:40
20/23 anonim válasza:
7es, ugyanez volt velem is. A cica miatt egyszer feliratkoztam, nem tudtam, hogy politikai.
Aztán le...s sokszor láttam hozzászólásait, egy tahó volt mindenkivel, aki merészelt más véleményén lenni, mint ő, vagy felhívta a figyelmét az állításában levő logikátlanságra, mint én...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!