Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Titeket is megyőzött az új...

Titeket is megyőzött az új Gyurcsány show - s reklám?

Figyelt kérdés

Eddig nem érdekelt túlságosan a politika, de szerintem jövőre elmegyek szavazni, hisz nem hagyhatjuk hogy ilyen idiótá irányítsák az országot a választások után... Mármint azok akik kitatalálták hogy ilyen irritáló módon képesesek hazudgálni össze-vissza és hülyének nézik az embereket.

Még ha igazat mondanának, akkor sem lenne elfogadható ez a stílus.

2021. dec. 24. 11:42
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Természetesen, eddig DK-szavazó voltam, de most hogy rádöbbentem Mini Feri létezésére, egyértelműen beláttam, hogy csak a Fidesz a Nemzethy Párt!
2021. dec. 24. 11:43
 2/7 anonim ***** válasza:
62%
Igen ezek folyamatosan egyre jobban meggyőznek, a fidesz gyurcsánynál is rosszabb. Igaz ez már 2011 környékén látszott, azóta csak erősödik.
2021. dec. 24. 11:46
 3/7 anonim ***** válasza:
74%
Értelmes ember nem dől be a hülye reklámoknak.
2021. dec. 24. 12:05
 4/7 A kérdező kommentje:
Persze hogy nem dől be, de ha az, aki ezt a reklámot csinálta, azt hiszi hogy "Ez kell a népnek" akkor az sem egy épp értelmes ember...
2021. dec. 24. 12:08
 5/7 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem vicces :D
2021. dec. 24. 12:17
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Minél több ilyet látok, hallok, annál szimpatikusabb a Feri.
2021. dec. 24. 12:51
 7/7 anonim ***** válasza:

Azért ez jobb, valljuk be:

https://www.youtube.com/watch?v=eTc5Er_Ea2Y

2021. dec. 30. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!