12 év Fidesz után azt gondolnám, hogy az összes lelépett nyugatra, de nem, hiába az ingyen sör meg kolbászból kerítés, plusz lehet melegedni, valahogy mégse húznak el innen.
mert a szenvedés az életük :D Állandóan az megy, hogy milyen fos ez az ország és mindez a fityesz miatt, bezzeg a csúúcsány alatt minden jobb vót, meg a márkizaj alatt majd osztrák életszínvonal leszen!!!
2021. dec. 15. 15:13
2/14 anonim válasza:
Egypártrendszer fetisiszták vagyunk?
2021. dec. 15. 15:14
3/14 anonim válasza:
Kit érdekel, hogy hánypárt rendszer van, ha normálisan élünk. Ja tudom 2, te éhezel :D
2021. dec. 15. 15:17
4/14 Fsms válasza:
Jelenleg több magyar gyerek születik külföldön mint itthon, London a második legnagyobb magyar város, tehát nagyon sok tehetséges embert sikerült elüldözni.
Kérlek segíts, pl. A nyugdíjasok hova menjenek? Vagy azok akik gazdáid tudatosan lezüllesztett oktatása révén nem tudtak piacképes tudást (szakma nyelv) szerezni?
Remélem mennek völner mellé frakciózni.
2021. dec. 15. 15:20
5/14 anonim válasza:
Ez az ország nem csak az agyhalott fasisztáké, azért.
2021. dec. 15. 15:46
6/14 A kérdező kommentje:
De hát semmi értelme a nemzetnek meg országnak, Ráadásul szégyelled hogy magyar vagy.
Hát akkor??
2021. dec. 15. 15:56
7/14 anonim válasza:
Azért, hogy a náci fajtádat idegesítsem :)
2021. dec. 15. 16:06
8/14 molnarmarcell21 válasza:
Ne félj, folyamatban van.
Persze nem a Fidesz miatt, elmennénk más kormány alatt is, de az biztos, hogy nem nehezítik meg a maradásunkat.
2021. dec. 15. 16:08
9/14 molnarmarcell21 válasza:
*könnyítik
2021. dec. 15. 16:08
10/14 anonim válasza:
Mondjuk azért, mert magyar ember vagyok, itt születtem, ez a hazám és az a fixa ideám, hogy itt óhajtok élni, még ha ezt egyesek nem is nagyon hagyják.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!