A "haladáselvű" politikusok miért gondolják hogy meg kell változtani a világot?
#11 A konzervatív és a maradi nem ugyanaz.
Attól, hogy valaki "haladó", még nem magasabbrendű.
Egy jól múködő társadalom egyik legfontosabb alappillére a kisebbséges felkarolása. Minél keveebb a boldogtalan ember, annál jobb. Ezt igenis haladásnak nevezik.
Az meg hogy egyes emberek minek képzelik magukat, az az ők dolguk. Ez a te életeded nem befolyásolja egyáltalán, szóval le lehet szállni róluk. Törődj a magad dolgával.
#15 Hiába törődöm a magam dolgával, ha a "haladók" erőszakkal akarják megváltoztatni az én világom. Ez befolyásolja az életem.
Ők miért az én életemmel törődnek, miért nem a sajátjukkal? Azért, mert #13 szerint ők felsőbbrendűek?
Én is ezt látom. Hiába foglalkoznék én a saját dolgommal, ha mellém telepítik a migránsokat. Gúnyt űznek a vallasomból. Kötekeznek hogy végezzek abortuszt. Megtiltják hogy megvédjem magam a bűnözőktől. A gyerekemnek pedig nőnek öltözött kisminkekt faszik szemérmetlenkednek az iskolában.
Hogy csak egy két dolgot említsek...
Persze, ti tudjátok hogy merre halad a történelem, ugye?
A történekem nem halad semerre. Csupán az ideológusok magyaráznak bele mindenféle hagymázas viziót. A technológiai fejlődéyen kivül nincs más fejlődés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!