Mit válaszolnátok erre a három kérdésre?
Létezik a világűr?
Gömbölyű/Föld alakú/geoid alakú a Föld?
Létezik az evolúció?
"Létezik a világűr?"
-Igen.
"Gömbölyű/Föld alakú/geoid alakú a Föld?"
-Szerintem Geoid
"Létezik az evolúció?"
Mikroevolució, de a fajok közötti evolucióban nem hiszek. Tehát a fajok külön lettek kreálva, a halnak nincs köze a gyíkhoz, és a gyík nem mászott fel a fára, hogy átalakuljon.
Letezik evolúció.
Érdekes megnézni a jegesmedvét ami pár ezer évvel ezelőtt még grizli volt, most meg fehér színű, úszóhártyát növesztett és megtanulta a levegő visszatartást úszás közben.
De a szárazföldi állatból vizi lénnyé való átalakulásban nagyon érdekes szerintem a fóka és a delfin csontváza is.
Y x 10000 évvel meg panda, ugye? De akkor a grizzly miért van most is? Ők miért nem evolválodtak, azt mondta az egyik én átalakulok jegesé a másik csapat mi hűek vagyunk fajunkhoz mi marafunk barna macik? 😂
Valami miatt felmentek eszakra ŕegen.
A 2 faj közötti genetikai egyezés pedig tény.
Még szaporodni is tudnak egymással
Mindhárom kérdésre igennel felelek.
Üdvözlettel:
Egy keresztény
A grizzlik szép lassan északon is elfoglalták a terület csúcsragadozója posztot. Az ott tartósan élök az idök folyamán kifehéredtek, és a sarkköri életmódhoz alkalmazkodtak, ök lettek a jegesmedvék. A grizzlik meg maradtak olyanok amilyenek voltak.
Elöször tanulj aztán kérdezz.
"Mikroevolució, de a fajok közötti evolucióban nem hiszek"
Mi az a "Mikroevolució"?
9:
Az alapján amit írt szerintem az, hogy a fajok változnak, de sosem alakulnak át egy másik fajjá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!