Védettségihez köthetik a Facebook használatát?
Figyelt kérdés
Szerintetek mennyi az esélye annak, hogy a jövőben mindenkinek felfüggesztik a felhasználónevét, aki nem tudja felmutatni az oltási igazolványát? Mindezt azért, hogy ne terjedjenek veszélyes álhírek a közösségi oldalakon.
A kérdés hipotetikus, nem az én véleményem!
2021. dec. 4. 12:22
1/8 anonim válasza:
Én nem használom azt a szart szóval leszarom de ezekből bármit kinézek
2/8 Koplárovics Béci válasza:
Hidd el, hogy a facebook és a google tudja rólad hogy oltva vagy-e, hogy átestél-e a betegségen, esetleg éppen benne vagy... Nem kell nekik kártya :)
3/8 anonim válasza:
És mi ellene a haszna ennek a primitív intézkedésnek? Nehogy megfertőzzük a windows-t?
4/8 anonim válasza:
Minden fészbúkzombit akasztani kellene, nem kötögetni. Kötögetni pulóvert szokás.
5/8 anonim válasza:
És hogyan tudnák ezt ellenőrizni?
6/8 anonim válasza:
#5, úgy hogy birka módon feltöltöd.
7/8 anonim válasza:
#6 Jaj hát a sok kamuprofilost nem féltem én ettől😅😅😅
8/8 anonim válasza:
#6 Hova? Majd gyártok kamuigazolványt azt felöltöm 360 pixelben hogy örüljenek neki....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!