Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Új világrend mizéria?

Új világrend mizéria?

Figyelt kérdés

Terjednek most erről a "Great Reset"-ről szóló dolgok, új világrend, stb.

Csak egy kérdés merül fel bennem. Ha a katonák, rendőrök nem állnak be csicskának a hatalom embereinek, mert azt mondják: "na ez még nekünk is sok, nem fogjuk rabszolgaságba kényszeríteni az embereket" akkor ez a sok unatkozó megalomániás gazdag gci mégis hogyan vinné véghez ezt a tervet? Ők rohadt kevesen vannak a komplett emberiséghez mérten.

Vagy talán a vakcinák, covid-gyógyszer valójában valamiféle tudatmódosító eszköz, amivel pár év alatt "elkötelezett hívőikké" teszik az oltottakat, akik majd segítenek az új világrend megvalósításában?

Komolyan, már ezt sem tartanám elképzelhetetlennek! Van 1-2 oltott ismerősöm, akik az oltás óta mintha teljesen másképp viselkednének, és gondolkodnának, mint azelőtt.

2021. nov. 22. 13:28
1 2 3 4
 11/35 Lazy Lover ***** válasza:
85%
A rendőrség katonaság mindig a kormányt szolgálják lásd deviza ki lakoltatások
2021. nov. 22. 14:07
 12/35 anonim ***** válasza:
19%
Úgy kérdező hogy jönnek a gyíkemberek. Ne aggódj, bizonyítva lesz hogy lapos a Föld😁
2021. nov. 22. 14:52
 13/35 anonim ***** válasza:
90%

"Komolyan, már ezt sem tartanám elképzelhetetlennek! Van 1-2 oltott ismerősöm, akik az oltás óta mintha teljesen másképp viselkednének, és gondolkodnának, mint azelőtt"

Őszintén nekem is van 1-2 ilyen ismerősöm de bevallva az igazat már előtte sem voltak 100%-osak agyilag hogy szépen fogalmazzak. Viszont egy csomó ismerősömnek semmi baja sem lett egyiktől sem, max 1-2 nap láz fejfájás valakinek.

2021. nov. 22. 15:05
 14/35 anonim ***** válasza:
92%

"Azt is mondják hogy semmid nem lesz még is boldog leszel meg hogy az államtól fogod bérelni a lakást meg az autót meg mindent kíváncsi leszek hogy viszik ezt véghez"

Mindenféle nagy gonosz terv nélkül is efelé haladunk. Hiperinfláció van. Szerinted 2 hét múlva varázslatosan megáll? Ha oda kerülsz, hogy nem tudod másképp megfizetni a kaját, nem adod el a cuccaidat, inkább éhen halsz?

2021. nov. 22. 15:14
 15/35 Lazy Lover ***** válasza:
100%
16 jogos a felvetésed
2021. nov. 22. 15:21
 16/35 A kérdező kommentje:
15 Nekem tényleg szó szerint csak 2 ilyen ismerősöm van, és egy rokonom. A rokon eddig sem volt 100-as nálunk sem. :D De 2 ismerősöm tényleg nagyon megzakkant, és nem értem mitől. A felsőbbrendűség érzete mindkettőben 100%-os, és ez csak a legkisebb probléma a viselkedésükben. Egyébként mindkettő kényszerítés hatására oltatott. "Oltatsz, vagy kirúgunk", a nyakukban meg ott a felvett hitel, nem tudtak mást tenni.
2021. nov. 22. 15:30
 17/35 anonim ***** válasza:
0%

18.

Na tessék már dicsérni sem lehet senkit az okosságért.😂

2021. nov. 22. 15:32
 18/35 anonim ***** válasza:
59%

Ha láttad a Monopolyt (a kérdésedből ítélve biztosan), akkor tudod, hogy ez meg van tervezve. Mindent számításba vettek. Lázadások, tüntetések stb. Nézd meg mi megy most más országokban (pl Hollandia). A rendőrök, katonák erővel, vízágyúval oszlatják szét az embereket. Nem fognak nemet mondani semmire, amit parancsba kapnak.

Egyébként szerintem is van valami tudatmódosító a vakcinákban. Valami, ami engedelmessé tesz. Én is ismerek pár embert, akik durván kifordultak magukból az oltás után.

2021. nov. 22. 19:32
 19/35 Lazy Lover ***** válasza:
74%
18 ha hiszitek ha nem az ismerőseim akik oltottak azok nem ön maguk teljesen meg változtak úgy hogy tényleg van valami abban a vakcinában
2021. nov. 22. 19:39
 20/35 anonim ***** válasza:
87%

Az én oltott ismerőseim közül rengetegen covidosak, lázas betegek.Sajnos családtagok közt is.Az oltatlan rokonság és én is szerencsére jól vagyunk.

A párom munkahelyén az oltatlan kollégák meg sem betegedtek, az oltottak 2-4 hétig voltak betegek nem rég.Erre amelyik 4 hétig beteg volt mondja a páromnak, hogy oltassa be magát ő is, hogy ne kerüljön lélegeztető gépre.Mondta ezt úgy, hogy ő volt kórházban, nekünk semmi bajunk.Ja, de.A párom 2 napig fújta az orrát.

2021. nov. 22. 22:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!