Új világrend mizéria?
Terjednek most erről a "Great Reset"-ről szóló dolgok, új világrend, stb.
Csak egy kérdés merül fel bennem. Ha a katonák, rendőrök nem állnak be csicskának a hatalom embereinek, mert azt mondják: "na ez még nekünk is sok, nem fogjuk rabszolgaságba kényszeríteni az embereket" akkor ez a sok unatkozó megalomániás gazdag gci mégis hogyan vinné véghez ezt a tervet? Ők rohadt kevesen vannak a komplett emberiséghez mérten.
Vagy talán a vakcinák, covid-gyógyszer valójában valamiféle tudatmódosító eszköz, amivel pár év alatt "elkötelezett hívőikké" teszik az oltottakat, akik majd segítenek az új világrend megvalósításában?
Komolyan, már ezt sem tartanám elképzelhetetlennek! Van 1-2 oltott ismerősöm, akik az oltás óta mintha teljesen másképp viselkednének, és gondolkodnának, mint azelőtt.
"Komolyan, már ezt sem tartanám elképzelhetetlennek! Van 1-2 oltott ismerősöm, akik az oltás óta mintha teljesen másképp viselkednének, és gondolkodnának, mint azelőtt"
Őszintén nekem is van 1-2 ilyen ismerősöm de bevallva az igazat már előtte sem voltak 100%-osak agyilag hogy szépen fogalmazzak. Viszont egy csomó ismerősömnek semmi baja sem lett egyiktől sem, max 1-2 nap láz fejfájás valakinek.
"Azt is mondják hogy semmid nem lesz még is boldog leszel meg hogy az államtól fogod bérelni a lakást meg az autót meg mindent kíváncsi leszek hogy viszik ezt véghez"
Mindenféle nagy gonosz terv nélkül is efelé haladunk. Hiperinfláció van. Szerinted 2 hét múlva varázslatosan megáll? Ha oda kerülsz, hogy nem tudod másképp megfizetni a kaját, nem adod el a cuccaidat, inkább éhen halsz?
18.
Na tessék már dicsérni sem lehet senkit az okosságért.😂
Ha láttad a Monopolyt (a kérdésedből ítélve biztosan), akkor tudod, hogy ez meg van tervezve. Mindent számításba vettek. Lázadások, tüntetések stb. Nézd meg mi megy most más országokban (pl Hollandia). A rendőrök, katonák erővel, vízágyúval oszlatják szét az embereket. Nem fognak nemet mondani semmire, amit parancsba kapnak.
Egyébként szerintem is van valami tudatmódosító a vakcinákban. Valami, ami engedelmessé tesz. Én is ismerek pár embert, akik durván kifordultak magukból az oltás után.
Az én oltott ismerőseim közül rengetegen covidosak, lázas betegek.Sajnos családtagok közt is.Az oltatlan rokonság és én is szerencsére jól vagyunk.
A párom munkahelyén az oltatlan kollégák meg sem betegedtek, az oltottak 2-4 hétig voltak betegek nem rég.Erre amelyik 4 hétig beteg volt mondja a páromnak, hogy oltassa be magát ő is, hogy ne kerüljön lélegeztető gépre.Mondta ezt úgy, hogy ő volt kórházban, nekünk semmi bajunk.Ja, de.A párom 2 napig fújta az orrát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!