Szerintetek milyen korlátozásokat fognak bevezetni holnaptól? Ti mire számítotok?
#10 Ez így szokott lenni.
Általában az a menetrend, hogy a kormányinfon még minden rendben van, aztán másnap jön Orbán, aki szerint szintén rendben van minden de azért húzzuk a fejünkre a szájkosarat.
talan jon megint az oltasi kedvet meghozo, akinek noncs vrdettsegi igazolvanya az nem mehet moziba, etterembe...vagy boltba.
Ez utobbinal csak a vedettsegihez kotott alkohol es dohanytermekvasarlas lenne csodafegyver. Mert a benzinar nem fog bejonni a covid ellen🤣
Olyan izgik a pentek reggeleim, mindig tanulok új biológiai tanokat, amiket egyetemen elfelejtenek még az orvosin is oktatni, és persze a legjpbbak, amikor nem zarjuk be az iskolakat, azonnal bezarjuk az iskolakat, nem ved a maszk, kptelezo a maszk...most jonne a nem kotelezo a covid19 elleni oltas, kotelezo az oltas.
Nekem nagyon nagy megérzésem volt, hogy 15-tel lesznek szigorítások, eleve a 15 ilyen "kerek" szám, másrészt hétfőre is esik.
Reggel úgy vezették fel a híreket h "rendkívüli bejelentésekkel érkezik a kormány", de koppantunk, az egyetlen és hűdenagy bejelentés az üzemanyagárak befagyasztása volt.
Sztem benne van a dologban, hogy ma van egy teltházas Magyarország-San Marino meccs, emiatt egy héttel elodázták.
Egyébként szerintem a beltéri maszkhasználatot, meg a védettségi meglétét fogják visszaállítani (étterembe, fürdőbe, moziba, stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!