Ha fél évig mindenki otthon maradna, akkor tényleg elmúlna a koronavírus járvány?
Figyelt kérdés
Az élelmiszert katonák segítenének kiszállítani a lakosoknak. Aki létfontosságú helyen dolgozik (pl. erőmű), az szkafanderben bemehetne.2021. nov. 6. 20:54
11/14 anonim válasza:
Amíg tart ez az oltási korszak addig lesz velünk.. Média meg a Politikusok direkt felfújják az egészet mert abból pénzt termelnek...
12/14 anonim válasza:
Egy ilyen globális nagy lezárást tökre támogatnék. Durva lenne, hogy mit szólna hozzá a vírus (megpusztulna) . Lehet más kórokozók is eltűnnének örökre.
13/14 valaki : válasza:
12-es
Nem értek hozzá, de olvastam erről, hogy az emberek ha nem találkoznak meg nem mennek sehova, pont hogy rossz az immunrendszerüknek (nem a koronavírus kapcsán olvastam).
Szóval nem hiszem, hogy bármi eltűnne, ha igen, jönne más. Nem értem miért álmodoznak most a korona óta egyesek olyan világról, ahol nincsen fertőző betegség. Volt, van, lesz. Egyszer majd talán egy ezerszer durvább is mint a korona
14/14 anonim válasza:
Persze!Nem lehet bezárva élni jesszus
Ez nem élet így hanem egy qrva nagy vegetáció
Ha nem találkozol bacikkal és egyéb kórokozókkal akkor az immunnak annyi :D
Kell találkozni mindennel már születés óta hisz nem lehet steril box-ban élni szkafanderben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!