A világon előfordul máshol olyan hogy két szomszéd ország között akkora életszinvonalbeli különbség legyen mint Ausztria és Magyarország között?
Figyelt kérdés
Úgyértem az azért durva hogy pl. Bécs számos felmérés szerint a világ(!)legélhetőbb városa, és onnan autópályán mindössze 3 órára található Európa egyik (ha nem a) legéletetlenebb fővárosa tele hajléktalannal, kosszal, bűnözéssel nyomorral...
Van még példa rá hogy valahol ekkora különbség legyen, vagy erre csak mi (vezetőink) "voltunk képesek"?
2021. nov. 5. 22:29
12/13 anonim válasza:
Az Ausztria-Magyaraország közti különbség semmi Omán-Jemenhez vagy Észak-Dél-Koreához képest.
13/13 anonim válasza:
Én pl. Berlinben is találkoztam hajléktalannal, kosszal, bűnözéssel és nyomorral, ezen nehéz lemérni az ilyesmit. Budapest messze nem a legélhetetlenebb főváros, Európában sem. Szófiában és Bukarestben, de Athénban is alacsonyabb az életszínvonal, mint itt. Nem beszélve Tiranáról és Kisinyovról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!