Milyen politikai ideológiát követsz, melyik idegen országot tekintesz példának, és mi a korod/nemed?
Figyelt kérdés
2021. nov. 4. 22:35
1/18 anonim válasza:
Liberalizmus.
Svédország.
Józsi bácsi 64F
2/18 anonim válasza:
Nem vagyok ideológiák rabja, nem tekintek egyetlen országot sem mindenben követendőnek. A saját helyzetünkre optimalizált utat kell járnunk.
3/18 anonim válasza:
Libertarianizmus és Anarcho-Kapitalizmus
USA
31/F
5/18 IV. KecskeShajt válasza:
Szociálkonzervativizmus
Japán, Izland
26/F
6/18 anonim válasza:
Elég sajátos eszmeiségem van, nevet még nem adtam neki. Jobboldali alapokra épül, konzervatív, nemzeti érzelmű, keresztényszociális, piacpárti.
Svájc, Dél-Korea, Szingapúr, Japán. De egyikkel sem 100%-ig szimpatizálok.
18/F
7/18 anonim válasza:
Nemzetiszocializmus
Németország
16L
8/18 anonim válasza:
Őszitén szólva nem értem miért kell valakit lepontozni azért ,mert leírja milyen politikai ideólógiát követ, mi a példaországa, és hogy milyen nemű és hány éves...
9/18 anonim válasza:
Szélsőközép radikálbalos liberofasizmus.
Nauru.
29T
10/18 anonim válasza:
Te nem ezt tetted, ezért lepontoztalak. Jöhet ide is a piros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!