Milyen lenne Adolf Hitler és a nácik megítélése manapság ha nem hajtja végre a holokausztot, és nem is diszkriminálja a zsidókat?
Figyelt kérdés
2021. nov. 4. 20:31
1/14 anonim válasza:
Nem változtatna azon, hogy a lehető legnegatívabb.
2/14 anonim válasza:
A faj alapi diszkrimináció megmaradt volna továbbra is, szoval negativ lenne. De mivel a győztesek írják a történelmet igyis ugyis negativ lenne a róluk alkotott kép.
3/14 IV. KecskeShajt válasza:
A vereség miatt amúgy is megpróbálták volna minél rosszabb színben feltüntetni őket a szövetségesek.
4/14 anonim válasza:
Most mi van ugyan az.csak már nem vállalható fel a fehérek uralta civilizációnak befellegzett. Europat elarasztja a néger meg a muszlimok. 2050re 5-ből 4 gyerek alsóbb rendű lesz. De ezek nem fognak normálisan élni. Vallási dogmakat követve gyilkolni fogják a fehereket. A harcosok klubjában megondtak nincs egy vilaghaborunk
5/14 anonim válasza:
Ez már megint ugyanaz a kérdező, aki állandóan zsidózni próbál.
6/14 anonim válasza:
Lényegesen kevésbé lenne tabu minden náci szimbólum, tartalom, kb. úgy, mint a kommunistáknál. Hitler megítélése egy kicsivel Mussolinié alatt lenne, akiről holokauszt (meg háborús teljesítmény) nélkül megfeledkezett a mainstream.
7/14 A kérdező kommentje:
5# Nem tudom kiről beszélsz. De ha én cigány vagyok, és lecigányoznak akkor sértődjek meg? Ebben semmi rosszindulat nem volt, és én se venném annak.
2021. nov. 5. 07:38
8/14 anonim válasza:
Hitler és a nácik jogosan negativ megitélésében nem a holokauszt az elsődleges szempont, hanem az, hogy a II. VH TERVSZERŰ kirobbantásával vagy hatvan millió ember halálát okozták.
9/14 anonim válasza:
#8 Így van, arról nem is beszélve, hogy a megszállt területeken minden progresszív mozgalmat kinyírtak, Németországban kapásból a szakszervezetek betiltásával kezdték az ámokfutásukat, pedig a szakszervezetek már akkor is komoly szerepet töltöttek be a német társadalomban. Európát meg romokba döntötték. A megítélésük a holokauszt nélkül is a legnegatívabb lenne.
10/14 anonim válasza:
#8-9
Sztálin és Mao fejenként simány megöltek annyi embert, mint ahányan a világháborúban meghaltak (a halottak fele egyébként Hitlertől függetlenül, a kelet-ázsia fronton vesztette életét), mégsincs kanyarban sem a megítélésük Hitleréhez képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!