Hol vannak most azok akik tavaly lekonteózták azt, hogy majd az oltási kártyával tudsz utazni ?
A konteó attól konteó, hogy beblöffölsz valamit, aztán ha bejön, akkor lehet mutogatni, hogy igazam volt, ha meg nem, akkor mintha mi sem történt volna.
Mi van pl. azzal, hogy szeptember 15-től lezárások lesznek, hm?
6.
"A konteó attól konteó, hogy beblöffölsz valamit, aztán ha bejön, akkor lehet mutogatni, hogy igazam volt, ha meg nem, akkor mintha mi sem történt volna."
Csakhogy most pont az ellenkezője van többen lekonteóztak,amikor mondtuk,hogy oltási kártya kell majd a külföldre utazáshoz most meg farkukat behúzzák!
8.
"Annyira bírom, amikor a vírustagadók átírják a történelmet"
Nem tagadom a vírust, talán eltévedhettél és másik topicra akartál válastolni!
Jó, akkor vírusszkeptikus vagy, bánom is én.
A lényeg, hogy már tavaly is voltak korlátozó intézkedések, és eléggé jól lehetett sejteni, hogy ha lesz oltás, az is befolyásolni fogja, hova és milyen feltételekkel utazhatsz. Biztos létezik ember, aki ezt konteónak mondta, de én nem találkoztam velük.
Amikor Szeretett Kormányunk bedobta, hogy kínai és orosz oltásokat is veszünk, az volt az első reakció sokaktól, hogy EU-n belül nem lehet majd utazni vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!