Nem az volt, hogy idén befejezik az óratekergélést?
Az eredeti elképzelés ez volt de a járvány keresztbe húzta a terveket. Az óraátállítás nem egy tagállam egyedüli döntése. Az észak-dél tengelyen velünk együtt levő országokkal közösen kell meghozni a döntést. Nem lehet szórakozni azzal, hogy elindul valaki Lengyelországból Görögországba és ahányszor átlépi a határt dél felé oda-vissza kell állítgatnia az óráját mert nem egy időzónában vagyunk amiatt, hogy egyik a téli, másik a nyári időt tartotta meg.
Remélem jövő tavasszal állítjuk az óránkat utoljára és a nyári időszámítás fog megmaradni.
Minden évben feldobja a bulvár.
Komolyan még nem volt róla szó.
#5 Nem ahhoz van köze te marha!
Nem tudtak bizottságozni meg gyűléseket tartani a témáról azok akiknek ebben meg kell egyeznie mert nem lehetett utazgatni, ennyi! Ne legyél már ennyire értetlen!
4 akkor te sem olyan körökben forogsz, ahol hordanak mechanikus omegát meg rolexet. :)
6 azokat a gyűléseket meg tudták tartani, ahol megegyeztek, milyen stratégiával zárják le, hosszabbítják a lockdownokat.
9 amíg be nem zártak minket, én is azt hittem a migránsválság kapcsán, impotensek.
Mára tudom, hogy ha akarnak, olyan szép koordináltan bevezetik a statáriumot, mint annak a rendje.
Csak most altatnak. Ez olyan mint egy full-kontakt karateküzdelem.
Egyik taktika, hogy kiadja magát az ember lustábbnak, lazábbnak, ha nem ismeri az ellenfél. Aztán amikor lankad a figyelem, hirtelen odabax 2-3 nagyot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!