Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha Szlovákiából kimennék...

Ha Szlovákiából kimennék lakni Magyarországra akkor bántanának engem a Magyarok?

Figyelt kérdés
középsuliba szeretnék menni Magyarországra,de nem tudom,hogy mi lenne.Én a magyarokat nem utállom,inkább a szlovákokat amiket művelnek,de tényleg.ezért is szeretnék ott továbbtanulni.
2008. dec. 12. 13:08
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

na igen,nincs a nevemben semmi szlovák betű :)

de most akkor benne van a pakliban,h. megvernek?amúgy lány vagyok :P ... de én tényleg nem vagyok szlovák :( áá na mindegy, majd lesz valami.a tanárok majdcsak közbe avatkoznak :P :) am.köszönöm a válaszokat :) meg mindent

2008. dec. 13. 01:03
 12/19 anonim ***** válasza:
Á senki nem fog vele foglalkozni. Vagy az a néhány elmebeteg aki esetleg mégis, annyi otthon is van.
2008. dec. 13. 02:46
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem fognak bántani, csak akkora eséllyel mint máshol.
2008. dec. 15. 16:07
 14/19 anonim ***** válasza:

várunk szeretettel! :)

sokan jönnek át, nekem is van több munkatársam, aki Szlovákiából jött, még nem bántottuk őket. Na majd karácsonykor! :)

2008. dec. 16. 12:12
 15/19 A kérdező kommentje:

:P heh

köszi

2008. dec. 16. 13:35
 16/19 anonim válasza:
Felesleges az aggodalmad, de tényleg. A szlovák-magyar ellenségeskedés mindig szlovák oldalról indult. A hiba ott van, nem itt.
2009. febr. 4. 20:25
 17/19 anonim ***** válasza:
Határontúli magyarokat, sok magyar nálunk még magyarabbnak tartja.
2009. márc. 19. 17:39
 18/19 anonim ***** válasza:
Soha. Hallottál már arról, hogy egy magyar megvert egy szlovákot, vagy románt, és az bekerült a hírekbe? Viszont fordítva igaz...
2009. okt. 7. 19:40
 19/19 anonim ***** válasza:
Én támogatnék egy határon túli magyart,nem pedig bántanék. Nem is értem hogyan merült fel benned ez a kérdés. (Sajnos van egy pár birka,aki pl. felvidéki magyarokat letótozza. :-(
2010. jan. 2. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!