Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Annak aki 2006-ban még gyerek...

Annak aki 2006-ban még gyerek volt érdemes lehet megnézni az Elk*rtuk filmet?

Figyelt kérdés
A kérdés adott. Véleményeket olvastam, van aki szerint nagyon jó, más szerint porpaganda, viszont arról is láttam videót amiben azt mondják, hogy meg sem közelíti az ott történt dolgokat és lekicsinyítik a dolgokat. Viszont magáról az eseményekről ad egy átfogó tájékoztatást?

2021. okt. 24. 16:06
A kérdező szavazást indított:
Igen, megéri megnézni.
Nem, nem éri megnézni.
25 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
64%

Ha a valóságban történtek érdekelnek akkor azt a filmet ne nézd meg

Az egy agyrém, semmi köze a valóságban történtekhez, igazából nem is a 2006 os eseményeket mutatja be, egy egyszerű agymosó propaganda film.

2021. okt. 24. 16:11
 2/6 anonim ***** válasza:
82%

Én is gyerek voltam akkor.

Érdemes cikkeket, nyilatkozatokat olvasni, de nem az akkori kormányét, mert az csak hazugság, önfényezés.

2021. okt. 24. 16:13
 3/6 A kérdező kommentje:
Láttam pár videót Gyurcsányról azok alapján voltak érdekes kijelentései. Viszont amikor ez szóba jött csak az interjút tudtam említeni és egy idősebb ismerős nagyon alpári módon rám mordult, hogy semmit sem tudok az egészről(mondjuk ő nagyon dicsérte gyurcsányt), ezért merült fel, hogy talán adhatna egy átfogóbb képet.
2021. okt. 24. 16:16
 4/6 anonim ***** válasza:
83%
Vesziteni valoszinu semmit nem veszitesz ha megnezel egy filmet ... ha kolat es kukoricat is veszel, meg elvezni is fogod :)
2021. okt. 24. 16:18
 5/6 Molyember ***** válasza:
27%
Az a film többet árul el a Fidesz propaganda működéséről, mint 2006-ról. Ha képes vagy így nézni, akkor elég dermesztő képet kaphatsz a jelenlegi rendszer működéséről, de ha nem, akkor még az is megeshet, hogy fideszessé változol.
2021. okt. 24. 16:21
 6/6 anonim ***** válasza:
68%

5#

2006-ről filmet nem lehet forgatni politika nélkül.

2021. okt. 24. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!