U. Xorter kérdése:
Van olyan ország, ahol másképp vannak a napok? Pl. a hetek nem 7 napból állnak, vagy el vannak csúszva egy nappal?
Figyelt kérdés
2021. okt. 23. 10:08
2/8 anonim válasza:
A hetek mindenhol 7 napból állnak, de van, ahol a hét a vasárnappal kezdődik (araboknál talán).
3/8 anonim válasza:
Persze, bizonyos orosz területeken nem 7 nap van, hanem nyolc. És ott nem is {szem}-nek mindják, hanem vószemnek. Bocs, nincs cirill készletem.
4/8 anonim válasza:
A Szovjetunióban például az október november hetedikén van.
5/8 anonim válasza:
"Bocs, nincs cirill készletem."
Тогда ты даже не порядочный венгр.
Восемь.
6/8 anonim válasza:
Egyébként annyi az egész, hogy a billentyűzet beviteli nyelvei közt kiválasztod. Ne legyél már ennyire pancser!
8/8 anonim válasza:
5/6
да товарищ. Спасибо
Nyilván tudom telepíteni, de dunsztom nincs mi hol van egy orosz billentyűzeten, ha nincs felmatricázva. Amikor tanultam, még nem volt pc nálunk. Más kérdés, hogy helyesen nem tudnék már írni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!