Miért "éri meg" a migráció, ha valójában sokan belehalnak út közben? Nem érné meg inkább egy szabadságharc, össznépi összefogás a saját országukban?
Láttam, 2016-ban már tett fel valaki hasonló kérdést, és az akkori válaszadók szerint nem lehetséges.
Ugyanakkor elég sok hír van tengerben meg kamionban megfulladt emberekről... végül hosszútávon lehet hogy közel ugyanannyi ember hal meg, mint ha egy jól szervezett szabadságharc lett volna, de így közben elvesztik a hazájukat is.
(Az igazi migránsokról beszélek, akik tényleg a halál elől menekülnek.)
És....? Mit csinálnak a normális emberek a gépfegyverekkel, rakétavetőkkel és bombákkal felfegyverzett szélsőségesek ellen? Megdobálják őket kaviccsal? Túl sok filmet néztél szerintem.
Nem én írtam az elsőt, de nyomtam rá egy zöldet mert igaza van.
Tehát aki nem megy neki fegyver nélkül felfegyverzett fanatikusoknak, az életképtelen? Hát jó. :D
A forradalom első szabálya hogy nem baszakszol a fegyveres erőkkel vagy ha igen akkor úgy hogy a te hátad mögött is tankok és gépfegyverek állnak.
Na most kérdem, egy csapat civil nulla harci tapasztalattal, nulla fegyverrel, nulla anyagi támogatással pontosan mit csináljon? Ha még szereznének is valahonnan fegyvereket, pár hét alatt elbukna felkelés, ugyan úgy mint itt '56-ban. Aztán meg jön a megtorlás, mi meg itt Európában szörnyülködhetünk hogy lefejezték a felkelők egész családját és erőszakolják a 8 éves lányaikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!