Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mennyire volt őszinte Dobrev...

Mennyire volt őszinte Dobrev Klára gratulációja MZP-nek?

Figyelt kérdés

Ugyebár már nyilvánvaló, hogy ő nyert, Dobrev pedig gratulált is neki.

Mennyire volt szerintetek őszinte?

2021. okt. 17. 22:12
A kérdező szavazást indított:
Szerintem teljesen őszinte volt
Nem volt őszinte
43 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%
Őszinte volt
2021. okt. 17. 22:13
 2/11 anonim ***** válasza:
92%
Ki szeret kikapni? Szerintem még Karácsony nagy támogató beszédei se őszinték, egyszerűen ez az érdeke és ezért le kell nyelni a békát.
2021. okt. 17. 22:16
 3/11 anonim ***** válasza:
86%
Bízom benne, hogy az volt. Csak nem akarják maguk alatt vágni a fát ők sem. Ez egy verseny volt, benne volt a pakliban, hogy lesz egy kis csetepaté, de a végén muszáj beállni, ha tetszik ha nem a győztes mögé, különben elvágnák magukat. Innentől sztem minden jelöltnek járnia kell az országot és úgy kampányolni, mint egyenrangú felek. Hangsúlyozni kell, hogy mindenkinek ugyanúgy szerepe lesz a következő időszakban.
2021. okt. 17. 22:17
 4/11 anonim ***** válasza:
32%
Biztos, hogy qrvanagy békát kellett lenyelnie, mert csak úgy sikerült legyőzni, hogy visszaléptek egymás javára, beálltak MZP mögé...
2021. okt. 17. 22:18
 5/11 anonim ***** válasza:
56%
#4 az pedig látszik az eredményen, hogy a visszalépés érdemben nem döntötte el, mert sok Karácsony szavazó vagy otthonmaradt, aki elment, annak meg egy része Dobrevre szavazott, szóval minimálisan hozott csak MZP-nek. Itt a döntő az a 200 ezer új szavazó volt, aki zömében fiatal, és az első forduló után felcsillant számukra a remény, hogy van esély MZP-nek. Előzetesen sztem mindenki arra tippelt, hogy az első fordulóban kiesik Fegyőrrel együtt. Én is kb. azután figyeltem fel rá igazán, és a második fordulóban már én is szavaztam rá.
2021. okt. 17. 22:31
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Pont ez az. Azért csillant fel a remény, mert 1v1-ben álltak fel. Ha nem lép visza Karácsony, Dobrev ezt vitte volna.

2021. okt. 17. 22:34
 7/11 anonim ***** válasza:
77%
Nem volt őszinte, de nincs más választása, mint beállni mögé és segíteni a kampányát, mivel az előválasztások előtt erről állapodtak meg,hogy a közös jelöltek fogják támogatni. Nyilván nem lesznek puszipajtások és biztos van benne egy sértettség amit leplezni próbál, de ettől függetlenül még működhetnek együtt a későbbiekben.
2021. okt. 17. 22:56
 8/11 anonim ***** válasza:
45%
Olyan naivak vagytok hogy az hihetetlen.. Hogy lett volna őszinte..
2021. okt. 17. 23:41
 9/11 anonim ***** válasza:
45%
Pontosan ezt tervezték a férjével. 0 rizikó, kapnak egy kirakat embert, ami bevonzza a bizonytalanokat, de a hatalom náluk marad. Ha netán elbukják a választást, az MZP hibája, ha megnyerik, akkor meg MZP nekik nyerte meg, mert náluk lesz a hatalom. Nem olyan bonyolult, hogy ne lehessen észrevenni a háttérben húzódó szálakat...
2021. okt. 17. 23:57
 10/11 anonim ***** válasza:
Annyira volt őszinte, mint a villamos alatt fekvő ember mosolya.
2021. okt. 18. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!