Miért van ennyi IQ bajnok politikai posztok alatt?
MZP megnyerte az ellenzéki előválasztást, tehát a közhangulat alapján, és a szavazatok számából is kiindulva, az emberek döntöttek, és eléggé egyértelmű a döntés.
Ennek ellenére százassával kommentelnek az id.óták a facebookon, okádnak minden poszt alá, akkora baromságokat, hogy a fidesz nyerette meg MZP -vel, meg újabb fidesz 2/3 meg sok írni alig tudó nyugger, és nem nyugger szitkozódik.
Ezeket a baromságokat honnan sz.rják ki? A fidesz nyerette meg? Pont a fidesz rémálma volt ez az eredmény, Hollik eleve azzal kezdett anno, hogy MZP nem Gyurcsány embere, ezért nem is fog nyerni, kiesik már az első fordulóban. A fidesz pont egy Gyurcsányhoz köthető jelöltnek örült volna jobban sztem.
Akik meg okádják habzó szájjal, hogy újabb Fidesz 2/3 lesz, azok buktak matekból? Ha tudnának számolni, akkor észrevennék, hogy 2018-ban is 1-2 választókerületen múlt a 2/3, ha csak 2-vel nyer több körzetet az ellenzék, mint 2018-ban, már akkor sem lesz 2/3 a fidesznek. Pedig akkor külön volt mind a 6 párt, most meg egy jelölt lesz a fidesszel szemben. Akkor hogy lenne 2/3? 🤣
Sok körzetben 40%-ot is alig ért el a fidesz jelöltje és úgy nyert a széttagoltság miatt. Ha nyernek is, a 2/3 szinte matematikailag is majdhogynem kizárt.
Sokan duzzognak, hogy el se mennek szavazni, amiért nem a kedvencük nyert. Fel bírják fogni az emberek, hogy mi a lényege a demokráciának? Az előválasztás előtt mindenki annyira hurráoptimista volt, mindenki szeretett mindenkit, ahogy lett egy kis verseny, egyből a rinyálás ment. Pedig ez benne volt. Tudni lehetett előre, hogy amíg tart az előválasztás, addig lesznek viták, lesz egy mini választásszerű hangulat kicsiben, ez így is volt. Szerintem ha néha kicsit át is lépett egy határt, nem jutottak olyan szintig, mint ameddig a fidesz szokott menni.
Szóval pls. magyarázza meg valaki ezt a jelenséget nekem, és nyugtasson meg, hogy valójában a látszat csal, és nem ennyi id.ota van az országban, csak túl hangosak, és soknak tűnnek emiatt.
Szerintem sok idióta van. ÉS hangosak is.
Ezek mindent beszopnak, amit OV mond nekik. Abban bízok, hogy az idióták nagy része viszont lusta annyira, h nem megy el jövőre szavazni, így még nagyobb esélye lesz MZP-nek.
Hajrá MZP!
Azért tegyük már hozzá, hogy nem csak azt szopják be, amit OV mond. Klára meg DK oldalán olyan kommentek vannak, hogy a Fideszes trollok választották meg Márkit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!