Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Elképzelhető, hogy a hazai...

Elképzelhető, hogy a hazai közéletben valójában sokkal több a (még) nem coming outolt meleg, kettős életet élő politikus, mint amennyiről mi tudunk?

Figyelt kérdés

Főleg a baloldali-zöld-liberális pártok politikusainál gondolom ezt, ugyanis több olyan személy is van közöttük, akik vagy "furcsák" számomra, vagy pedig különösen szívén viselik az LMBT+ emberek jogait és mindig harsányan elítélik az őket ért támadásokat, de szerintem a kormányoldalon is van nem kevés rejtett homoszexuális, legalábbis néhányukon nem nagyon lennék meglepődve, ha kiderülne róluk az igazság.

Persze ez alapvetően nem zavar engem meg mindenki úgy éli a magánéletét ahogy akarja, csak azért érdekel hátha

2021. okt. 11. 17:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ungár Klára valamelyik műsorban vallotta be,több éve.A Szájer meg adott.Ettől még most sem tetszett,sem nemet,sem igent írni,arra a kérdésre,hogy elképzelhető vagy nem elképzelhető?Mármint,hogy lesz még valamelyik politikusról ilyen"leleplezés".Szerintem,igen,elképzelhető.
2021. okt. 14. 12:25
 12/14 anonim ***** válasza:
Igen, elképzelhető, de szerintem, ha lesz ilyen, akkor tartogatják a választásokra:) Így megfelel a válaszom?:)
2021. okt. 14. 14:15
 13/14 anonim ***** válasza:
Isteni,ez az együtt gondolkodás!Igen,megfelel.Ugyanazt írtuk,ha a lényeget vesszük.Igen,elképzelhető.
2021. okt. 14. 22:44
 14/14 anonim ***** válasza:
Persze, hogy elképzelhető. Ha a lakosság egészében kb. 5% a homoszexuálisok aránya, miért lenne ez másképp a politikusoknál. Szóval statisztikai alapon a parlamentben is kb. 10 meleg képviselő ülhet, jóllehet "hivatalosan" egyről sem tudunk.
2021. okt. 15. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!