Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Melegek! Örülnétek neki, ha...

Melegek! Örülnétek neki, ha Márki-Zay Péter nyerné a 2022es választást?

Figyelt kérdés

2021. okt. 10. 17:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
96%
Örülök neki, hogy elfogadó a kisebbségekkel szemben, de ha ezt nem vesszük, én akkor is rá szavaznék. Dobrevvel sem lenne bajom, csak mivel húzza maga után a Gyurcsány nevet, nem biztos hogy ez előnyös..bármelyik jelölt is legyen a nyertes, biztos nem fogok a fideszre szavazni..
2021. okt. 11. 23:50
 12/18 anonim válasza:
96%

Nem meleg, egyéb lmbt személy vagyok.

A jelenlegi politikai klímában én örülnék neki, engem megfogott.

Vannak dolgok amiktől kicsit tartok, már 2030-ban sikeres kormányváltás után már lehet nem tapsolnék a győzelméért, de az előválasztáson mindkét fordulóban nyugodt szívvel szavaztam rá.

2021. okt. 12. 01:32
 13/18 anonim ***** válasza:
95%
Nagyon neki áll a vásár ! :-)
2021. okt. 13. 02:43
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

Én szerének magamnak meg gyerekeimnek jövőt, ezért a Fideszre fogok szavazni. Pontoson emlékszem mi volt Gyurcsány és Medgyessy alatt.

A lepontozásról meg csak annyit hogy fogadni mernék hogy aki hisztizik hogy lepontozzák az fogy engem negatívan értékelni. Igen Ti és az az egész ballib oldal is ilyen XD

2021. okt. 18. 07:16
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát, megnyerte !
2021. okt. 18. 12:09
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, elnéztem, hogy dátum is van a kérdésben.

Még mindíg jobb lehet majd, mint... !

2021. okt. 18. 12:10
 17/18 anonim ***** válasza:
22%

Nem myerni hanem nyelni fog ahogy minden álmessiás akik EZEK évek óta le akarnak nyomni a torkunkon.Gyurcsány.Bajnai,Karácsony,stb.

Szerencsére hazánk nem csak romlott fövárosbol és manipulált proletárokbol hanem keményem dolgozó vidékiekböl is áll akik a valóságot, nempedig az álvalóságot élik.

2021. okt. 19. 16:27
 18/18 Lacás1976 ***** válasza:
100%
Hú 17 es vannak bajok fejben. Képzeld el a romlott fővárosban élek és keményen dolgozok. Vidékiek kapnak egy zsák krumplit azt el van intézve.... Ez a válastás azért most más lesz mint a korábbiak. Most mindenki összefogott a fidesz ellen. Melegként nem akarok a fidesz alatt szenvedni ott rúgnak belém ahol tudnak. Kell a változás! Remélem Márki zay nyerni fo.
2021. okt. 21. 07:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!