Melegek! Örülnétek neki, ha Márki-Zay Péter nyerné a 2022es választást?
Nem meleg, egyéb lmbt személy vagyok.
A jelenlegi politikai klímában én örülnék neki, engem megfogott.
Vannak dolgok amiktől kicsit tartok, már 2030-ban sikeres kormányváltás után már lehet nem tapsolnék a győzelméért, de az előválasztáson mindkét fordulóban nyugodt szívvel szavaztam rá.
Én szerének magamnak meg gyerekeimnek jövőt, ezért a Fideszre fogok szavazni. Pontoson emlékszem mi volt Gyurcsány és Medgyessy alatt.
A lepontozásról meg csak annyit hogy fogadni mernék hogy aki hisztizik hogy lepontozzák az fogy engem negatívan értékelni. Igen Ti és az az egész ballib oldal is ilyen XD
Bocs, elnéztem, hogy dátum is van a kérdésben.
Még mindíg jobb lehet majd, mint... !
Nem myerni hanem nyelni fog ahogy minden álmessiás akik EZEK évek óta le akarnak nyomni a torkunkon.Gyurcsány.Bajnai,Karácsony,stb.
Szerencsére hazánk nem csak romlott fövárosbol és manipulált proletárokbol hanem keményem dolgozó vidékiekböl is áll akik a valóságot, nempedig az álvalóságot élik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!