Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek vissza hozzák,...

Szerintetek vissza hozzák, hogy csak védettségi kártyákkal lehet edzotermekbe menni?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ezt senki nem tudja biztosra, de nalam okosabb emberek velemenyere vagyok kíváncsi.
2021. okt. 9. 11:51
 1/5 anonim ***** válasza:
10%
Remélem. Én lennék kormányon be is zárnák minden edzőtermet a páváknak meg kötelező lenne a kapálás. Napi tíz óra.
2021. okt. 9. 11:53
 2/5 anonim ***** válasza:
25%

"nalam okosabb emberek velemenyere vagyok kíváncsi."

Akkor bárkiével megelégedhetsz.

2021. okt. 9. 11:54
 3/5 anonim ***** válasza:
56%
Egyszer biztosan visszaállítják ezeket amikor nagyon beindul a járvány aztán így fogják majd az embereket ösztönözni, hogy ameddig nincs oltás addig nincs kocsma, kondi stb...
2021. okt. 9. 11:54
 4/5 A kérdező kommentje:
2. Na ilyen frusztrált kis senkiházi véleménye, pont sosem lehetne okosabb az enyémnél.
2021. okt. 9. 11:56
 5/5 anonim ***** válasza:
93%
Lényegtelen, hogy most a pumped gabó meg a molnár ricsi mehet-e a bűnözőképzőbe. Normális ember tud otthon is egészségesen élni, ha akar.
2021. okt. 9. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!