Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Azt mi alapján híresztelik...

Azt mi alapján híresztelik hogy Orbán Viktor nagyfia homoszexuális?

Figyelt kérdés

Nem zörög a haraszt....

Én nem vagyok tájékozott, de el tudom hinni hogy igaz de honan indult ez az infó?

Aki tudja írja már le:)

2021. okt. 8. 21:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nincs több fia, csak ez az egy, ő pedig nem nagyfiú, hanem felnőtt.
2021. okt. 8. 21:46
 2/12 molnarmarcell21 ***** válasza:
90%
Alapvetően azért gyanús, mert lassan 30, de még nem látták nővel.
2021. okt. 8. 21:48
 3/12 anonim ***** válasza:
90%
Mi, melegek felismerjük egymást.
2021. okt. 8. 21:56
 4/12 anonim ***** válasza:
92%

ha jól emlékszem ez onnan indult, hogy a hódmezővásárhelyi márky győzelem után a fidesz nagyon keményen rászállt márky feleségére és olyan szintű lejáratókampányt indított ellene, ami miatt idővel az állását is elveszítette.

és akkor ezek után mondta azt márky, hogy a fidesznek még a család sem szent, akkor ő is így fog játszani a fidesz ellen és jött elő egy felólszalásában a gáspár homokos témával, ami úgy néz ki sikeresebb volt, mint a fidesz támadása a felesége ellen, mert mára mindenki szerint homokos orbán fia, márky feleségéről meg senki sem beszél.

2021. okt. 8. 22:04
 5/12 A kérdező kommentje:

Amugy most utána olvastam

[link]

Meg még egyébb írások is vannaka témában

Meg most megnéztem ennek az Orbánfi nak a képét

Hááát tényleg igaz lehet eza dolog.

Na de akkor nem kéne Orbánynak kitagatnia a saját fiát is?

Utálja a melegeket, közben a fia is az

Utálja és úszít a romák ellen, miközben ő is az

Fura hogy ez csak nekem fura? A fideszes szavazóknak ez nem fura?

2021. okt. 8. 22:07
 6/12 anonim ***** válasza:
77%
szerintem ezek után inkább az a fura, hogy 700ezer cigány megrendíthetetlen fidesz szavazó.
2021. okt. 8. 22:11
 7/12 anonim ***** válasza:
92%

Barátnő vagy menyecske híján nehéz cáfolni a "vádat". Tovább rontja a helyzetet, hogy apuci pozíciójából és vagyonából fakadóan valószínűleg ezernyi aranyásó dörzsölné a mókuskáját neki. Szóval még az se áll fenn, hogy ne lenne jelentkező.

Egyébként elég teszetosza, minden volt már, de igazán semmi sem alak ez a gyerek. Tűzoltó, s katona, vadakat terelő juhász... minden volt már, csak egy tisztes állása nem volt még.

2021. okt. 8. 22:17
 8/12 anonim ***** válasza:
93%
Gondolj bele még egy utolsó kft-t sem mernek rábízni a családi vagyonból. Ez azért mond valamit. Ráhel bezzeg az apjára ütött.
2021. okt. 8. 22:51
 9/12 anonim ***** válasza:
85%
7! ". minden volt már, csak egy tisztes állása nem volt még." Atyai örökség lehet!!!!
2021. okt. 9. 00:01
 10/12 A kérdező kommentje:

Én azért sajnálom ezta Gáspár gyereket

Egész nap azt hallgatja hogy az apja (és az ő csinovnyikjai)aki eltartja még ma is, olyanokat mond ami gyakorlatilag az ő emberi mívoltát is megkérdőjelezi

Nem lehet ezt lelkileg könnyű feldolgoznia, bár ha az apjára hasonlít akkor az elvtelenség és a lelkisimeret teljes hiánya segíthet neki ezt feldolgoni

2021. okt. 9. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!