Azt mi alapján híresztelik hogy Orbán Viktor nagyfia homoszexuális?
Nem zörög a haraszt....
Én nem vagyok tájékozott, de el tudom hinni hogy igaz de honan indult ez az infó?
Aki tudja írja már le:)
ha jól emlékszem ez onnan indult, hogy a hódmezővásárhelyi márky győzelem után a fidesz nagyon keményen rászállt márky feleségére és olyan szintű lejáratókampányt indított ellene, ami miatt idővel az állását is elveszítette.
és akkor ezek után mondta azt márky, hogy a fidesznek még a család sem szent, akkor ő is így fog játszani a fidesz ellen és jött elő egy felólszalásában a gáspár homokos témával, ami úgy néz ki sikeresebb volt, mint a fidesz támadása a felesége ellen, mert mára mindenki szerint homokos orbán fia, márky feleségéről meg senki sem beszél.
Amugy most utána olvastam
Meg még egyébb írások is vannaka témában
Meg most megnéztem ennek az Orbánfi nak a képét
Hááát tényleg igaz lehet eza dolog.
Na de akkor nem kéne Orbánynak kitagatnia a saját fiát is?
Utálja a melegeket, közben a fia is az
Utálja és úszít a romák ellen, miközben ő is az
Fura hogy ez csak nekem fura? A fideszes szavazóknak ez nem fura?
Barátnő vagy menyecske híján nehéz cáfolni a "vádat". Tovább rontja a helyzetet, hogy apuci pozíciójából és vagyonából fakadóan valószínűleg ezernyi aranyásó dörzsölné a mókuskáját neki. Szóval még az se áll fenn, hogy ne lenne jelentkező.
Egyébként elég teszetosza, minden volt már, de igazán semmi sem alak ez a gyerek. Tűzoltó, s katona, vadakat terelő juhász... minden volt már, csak egy tisztes állása nem volt még.
Én azért sajnálom ezta Gáspár gyereket
Egész nap azt hallgatja hogy az apja (és az ő csinovnyikjai)aki eltartja még ma is, olyanokat mond ami gyakorlatilag az ő emberi mívoltát is megkérdőjelezi
Nem lehet ezt lelkileg könnyű feldolgoznia, bár ha az apjára hasonlít akkor az elvtelenség és a lelkisimeret teljes hiánya segíthet neki ezt feldolgoni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!