Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Tiltják a Modernát, mennyi...

Tiltják a Modernát, mennyi időn belül kerül sorra a többi?

Figyelt kérdés

“ A svéd egészségügyi hatóság úgy döntött, hogy az amerikai Moderna Inc. koronvírus-oltását nem adják be 30 évnél fiatalabbaknak, mivel aggódnak a lehetséges mellékhatások miatt” és már Dániában is betiltották a gyerekek oltását a Modernával.

Eddig elvileg minden vakcina jó volt, mégis betiltották az AstraZenecát (Európa szerte), a Janssent (Szlovéniában), és a híres mRNS Modernát is Svédországban, illetve Dániában.

Én támogatom az idősek beoltását, hiszen rájuk veszélyes a vírus, és kisebb kockázata van az oltásnak, de a fiatalok körében tiltanám!

Ha fokozatosan tiltják az istenített oltásokat a fiatalok körében, akkor várhatóan mennyi időn belül jelentkezik még több mellékhatás a Pfizerre nézve? Egyébként a Modernában a Japánok idegen anyagot is találtak.

2021. okt. 8. 00:52
1 2 3 4 5 6
 31/58 A kérdező kommentje:
Ha pedig már beadattad, akkor felesleges ezen gondolkodni, mert már úgysem lehet visszafordítani.
2021. okt. 10. 11:20
 32/58 anonim ***** válasza:
32%

Nem félek tőle azért adattam be. Mi az hogy nem létezett az a lipidburok? Tudod mi a lipidburok? Valamit félre értettél szerintem.

En , mondjuk úgy hogy nagyjából tisztában vagyok vele , mi-hogy működik. Azért nagyjából, mert párom ugyan elmagyarázta, de sajnos nekem kicsit bonyolult, nem mindent jegyeztem meg.

Ha valamit olvasok ezzel kapcsolatban, és nem értem, meg szoktam kérdezni, bár sokszor türelmetlen a magunk fajtákkal, de megprobalja levezetni, hogy megertsem .

Miket olvastál? Be tudod ide linkelni?

2021. okt. 10. 11:37
 33/58 anonim ***** válasza:
44%
Kerdezö nem bizol a kutatokban, tudosokban, akik ezt alaposan kikiserteteztek?? Kerdöre vonod a tudasukat? Mellekhatasa meg a C-Vitaminnak is lehet, es mindennek, ahogy valaki itt emlitette, a hajfesteknek is. Nagyon fel van fujva az oltasellenesek reszeröl ez a tema, hogy mellekhatas, azonkivül a neten rengeteg megfelemlitö cikk van- ezek az összeesküvö elmeletek. Nekem sok ismerösöm közül meg senkinek sem lett az oltastol semmi baja, ellenben, aki nem akarta az oltast, azok közül volt aki elkapta a corona virust.
2021. okt. 11. 11:07
 34/58 anonim ***** válasza:
79%
Biztos konteós az a több ezer egészségügyi dolgozó is, akik inkább otthagyják a pályát, mint hogy beoltassák magukat.
2021. okt. 11. 12:19
 35/58 anonim ***** válasza:
32%

Nem az oltás miatt hagyják ott a legtöbben. Hanem amiatt, amilyen helyzetbe hoztak őket ezekkel az új feltételekkel.

2021. okt. 11. 12:44
 36/58 anonim ***** válasza:
53%

Nagyon sok egészségügyis megirta a facebookon ezt.

2021. okt. 11. 12:44
 37/58 anonim ***** válasza:
23%
En sem szeretnek olyan egeszsegügyi dolgozo kezebe kerülni, aki nincs beoltva.
2021. okt. 11. 12:57
 38/58 A kérdező kommentje:
37: miért? ha te be vagy oltva, téged nem fertőzhet meg.
2021. okt. 11. 13:02
 39/58 anonim ***** válasza:
69%
Marha nagy járvány lehet, ha több ezer egészségügyi dolgozót nélkülözni tudunk.
2021. okt. 11. 14:44
 40/58 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy tudunk. Sz@rnak a fejünkre. Ha nem vagy gazdag vagy befolyásos vagy szerencséd van, vagy véged.

2021. okt. 12. 14:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!