Tiltják a Modernát, mennyi időn belül kerül sorra a többi?
“ A svéd egészségügyi hatóság úgy döntött, hogy az amerikai Moderna Inc. koronvírus-oltását nem adják be 30 évnél fiatalabbaknak, mivel aggódnak a lehetséges mellékhatások miatt” és már Dániában is betiltották a gyerekek oltását a Modernával.
Eddig elvileg minden vakcina jó volt, mégis betiltották az AstraZenecát (Európa szerte), a Janssent (Szlovéniában), és a híres mRNS Modernát is Svédországban, illetve Dániában.
Én támogatom az idősek beoltását, hiszen rájuk veszélyes a vírus, és kisebb kockázata van az oltásnak, de a fiatalok körében tiltanám!
Ha fokozatosan tiltják az istenített oltásokat a fiatalok körében, akkor várhatóan mennyi időn belül jelentkezik még több mellékhatás a Pfizerre nézve? Egyébként a Modernában a Japánok idegen anyagot is találtak.
Nem félek tőle azért adattam be. Mi az hogy nem létezett az a lipidburok? Tudod mi a lipidburok? Valamit félre értettél szerintem.
En , mondjuk úgy hogy nagyjából tisztában vagyok vele , mi-hogy működik. Azért nagyjából, mert párom ugyan elmagyarázta, de sajnos nekem kicsit bonyolult, nem mindent jegyeztem meg.
Ha valamit olvasok ezzel kapcsolatban, és nem értem, meg szoktam kérdezni, bár sokszor türelmetlen a magunk fajtákkal, de megprobalja levezetni, hogy megertsem .
Miket olvastál? Be tudod ide linkelni?
Nem az oltás miatt hagyják ott a legtöbben. Hanem amiatt, amilyen helyzetbe hoztak őket ezekkel az új feltételekkel.
Nagyon sok egészségügyis megirta a facebookon ezt.
Dehogy tudunk. Sz@rnak a fejünkre. Ha nem vagy gazdag vagy befolyásos vagy szerencséd van, vagy véged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!