Ha bevezetik, hogy csak vakcinázva lehet dolgozni, beoltatod magad?
Figyelt kérdés
2021. okt. 5. 11:01
11/24 anonim válasza:
Nem vagyok hajlandó oltatni akkor sem.
Vannak ötleteim, de egyelőre bízom benne, hogy nem merik ezt meglépni.
12/24 anonim válasza:
Minél jobban erőltetik az oltást, annál kevesebb bennem a hajlandóság oltakozni.
13/24 A kérdező kommentje:
Ti, akik majd beoltatjátok magatokat, ha az állásotok forog kockán, nem bíztok az együttes erőnkben? Miért engedtek a nyomásnak? Képtelenségnek tartjátok, hogy együtt győzni tudunk?
2021. okt. 5. 16:40
14/24 mindentudó99 válasza:
Egyébként nem kötelező az oltás egyes munkákat k8véve. De azt hiszem érthető ha az eüben megkövetelik
15/24 laciku 02 válasza:
Én jól érzem magam a 3.
Én jól érzem magam a harmadik oltás útán is.Sőt
16/24 anonim válasza:
Hála az Istennek!Maradjon is így
17/24 anonim válasza:
10-ez aztán nagyon így van a gyakorlatban IGAZ?
18/24 anonim válasza:
Igen, mert nem félek a vakcinától, csak teljesen feleslegesnek tartom. Érdekes, az influenza elleni oltást eddig lesz*rta mindenki. Egyébként gusztustalannak tartom, amit művelnek ekörül, mind az állam, mind az oltásfetisiszták részéről. Őket már védi a csodaszérum, szóval nem tudom, mit rinyálnak. Az egészségügy meg semmilyen terhelést nem bír elviselni, de köszönöm, egyébként sem kívánom igénybe venni, jut hely nekik, ha elvágják az ujjacskájukat.
19/24 anonim válasza:
Akit ápolni kell ez miat igen is piaci alapú számlát kapjon aztán majd gondolkodhatnak.
20/24 anonim válasza:
Ó, én nagyon szívesen kifizetném azt a piaci alapú számlát, de akkor tőlem ne vonják a TB-t.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!