Ellenzékiek! Láttok reális esélyt az elszámoltatásra, ha az ellenzék nyer egyszerű többséggel?
Figyelt kérdés
Én is ellenzéki vagyok, de személy szerint nem hiszem, hogy ez megvalósul majd.2021. szept. 28. 08:47
11/15 anonim válasza:
Nem. Nulla százalék esélye van.
12/15 anonim válasza:
Ez nem lenne "politikus" megoldás és különben is "holló a hollónak nem vájja ki a szemét".
13/15 anonim válasza:
Épp a Dobrev demagóg, cringe, unalmas baromságai miatt kezdem társaságban már inkább tagadni, hogy ellenzéki vagyok
Szekunder szégyenérzetem van az miatt, amit összehazudik erről az egész elszámoltatásról
14/15 anonim válasza:
Mit nevezel elszámoltatásnak? X-től, Y-tól elvenni a vagyonát? Ilyesmi nem lesz. Mint írták, a nagyobb dolgokat jogilag körülbástyázták. Nagyon ráfekszenek, kis, saját zsebre dolgozót meglehet fogni. Már az egy jó lépés lenne, ha pályázatokat nem kimondottan személyre szabottan írnának, lennének a jogállamiság felé lépések. Egy kormányváltástól nem lehet csodát várni. A fidesz rengeteg állami vagyont kiosztott a hű katonái között és tisztségeket is, akik egy más iránynak kerékkötői.
15/15 anonim válasza:
Én látok esélyt. Arra, hogy 100%-os lesz, nyilván nem, de annyira nyíltan és szemérmetlenül csináltak mindent, ráadásul hosszan, hogy azt nem lehet megúszni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!