Magyarországon elvileg a népé a hatalom? Akkor a gyakorlatban miért engedtük át zsarnokok kezébe azt, ami a miénk?
Figyelt kérdés
2021. szept. 20. 10:15
1/11 anonim válasza:
Miféle zsarnok? A nép választja a parlamentet és így közvetve a kormányfőt.
3/11 anonim válasza:
A hatalom a népé is, hisz a nép választotta magának négyévente a kópcöst.
4/11 anonim válasza:
Magyarország döntő része nem akarja a köpcöst.
A választási rendszer a szemét!
5/11 anonim válasza:
#4 Arról nem a köpcös tehet, hogy a szavazók majd fele nem megy el szavazni
6/11 anonim válasza:
De arról is ő tehet!
A politika egyik veszedelmes eszköze a közönybe süllyesztés.
7/11 anonim válasza:
Zsarnokok demokráciában nincsenek!!! 🤫
9/11 anonim válasza:
8# azt döntsd el magad, én demokráciáról írtam!!
10/11 anonim válasza:
#6 Persze, persze. És szerinted a fidesz az ami közönybe süllyeszti az embereket azzal, hogy állandóan szavazásra buzdít, meg hogy töltsék ki a nemzeti konzultációt, vegyenek részt a népszavazáson és nem az ellenzékiek, akik konkrétan bojkottra, otthon maradásra próbálták rávenni a választókat.
Értem én, hogy szerinted mindenért IS Orbán a hibás, de azért egy átlag óvodás is fel tudja fogni, hogy ha ott van előtted a lehetőség hogy válassz és TE nem választasz, az nem mások hibája.
Neked miért nem sikerül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!