Mi van a politikával?
Fiatal vagyok (21 éves) és nem vagyok jártas a témában.
Az első dolog, amire kíváncsi lennék, hogy mi érdekes benne sokak számára? Itt nem arra gondolok, hogy "...mert nagyban meghatározza, hogyan élünk..."; hanem azokra, akik ezen kívül is érdekesnek tartják.
Valamint még azt szeretném tudni, hogy akik erősen kritizálják az egyik oldalt (most főleg itt FIDESZ-re gondolok, mert jelenleg ők ülnek a parlament "tetején") milyen alapon, mondják azt, hogy az általuk preferált párt jobb, hogyha az még sosem vezette az országot?
Utoljára... ki, hogy igazodik el a politikában? Nekem egy kicsit túl száraz a téma és emiatt nem is nagyon töröm magamat, hogy megértsem; idővel lehet ez változik majd, sok más fiatalabb embert is teljesen hidegen hagy.
(nem azt szeretném tudni, hogy ki miért sz*r a válaszokban... pusztán felvilágosítást szeretnék az adott témában)
A válaszokat előre is köszönöm!
Mennyi időt szánnál erre naponta? Egy jó kezdő alap lenne, ha '89-től napjaikig megértenéd az összefüggéseket, kórképeket a magyar politikában.
120 perc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!