Hányszor vagy hajlandó magad oltatni?
Most vagyok 50 éves. Életem első szakaszában nem kérdezték hajlandó vagyok-e magamat oltatni, így az első tucatnyi oltásba nem volt beleszólásom. Aztán kaptam már tetanusz oltást, rubeóla elleni védőoltást, influenza elleni oltást. Ha nálam még számítana bármit is, akkor kérném a HPV elleni védőoltást is amit most már megkaphattak a gyerekeim. meg most volt a koronavírus elleni oltás.
Mivel mindeddig védtek és segítettek a védőoltások az életem során, így semmi okom arra hogy bármikor is azt mondjam, többet nem vagyok hajlandó oltatni magam.
Nem szeretem a tű látványát de nem is kell nézni amikor beoltanak. Mégis ki az a szerencsétlen akik kijelenti, hogy márpedig ő már többet nem hajlandó magát beoltatni?
3 ezek közül melyik az az oltás, amit évente háromszor kapsz?
És melyikre kényszerítettek, jogmegvonással? (Engem a tű látványa annyira nem zavar, hogy 4 évesen vérvétel után nyújtottam a másik kezem, ha abból is szeretnének venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!