A "Kuruc.info"-t még mindig be akarja tiltatni a magyarországi vezetés, vagy már beletörődtek a létezésébe?
Figyelt kérdés
Pár éve volt, hogy az amerikai szerveren futó oldalt el akarták tüntetni, de most mi az aktuális helyzet e téren?2021. szept. 13. 13:36
12/15 anonim válasza:
11, igen, és még mindig nagyon látogatott
13/15 anonim válasza:
Itt a 79. legolvasottabb weboldal, napi 100 000 látogatottság.
Kilenc hírportál előzi meg. Megelőzi a mandinert.
14/15 anonim válasza:
Egyszer megpróbálták betiltatni, de miután az amerikai törvényeket nem sértette, nem tiltották be. Az Amerikában bejegyzett internetes oldalakra az ottani, megengedőbb szabályok vonatkoznak.
Az amerikai rendőrt nem érdekli, hogy Te Pesten átléped a záróvonalat, vagy tilosban parkolsz, akkor sem, ha USA- állampolgár vagy. A példa durva, de jogi különbség nincs a kettő között.
15/15 anonim válasza:
8-as vagyok, meg a 10-es, aki minuszol, annak üzenem, hogy régen én is olvastam a kurucot, el is hittem sokmindent, de ráébredtem, hogy egy kártékony szennylap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!