Ha szerbiában élek, és magyar az anyanyelvem? A családfám egyik oldala szerb (anyukám anyja szerb, apja magyar), a másik tiszta magyar (apukám apja, anyja magyar)
Ne foglalkozz azzal, hogy ki vagy közösítve. Valamilyen szinten én is ki vagyok itt közösítve, mert a kedvenc országom az USA, és ellentétben a mostani magyar divattal, nem szélsőjobber vagyok, hanem liberális.
Magyarország nagyon fafejű ország, és ha éppen nem az aktuális "népdivatot" követed, akármekkora idiótaság is az az aktuális népdivat, akkor hazaáruló, idióta, bűnöző, kurv* stb... vagy.
Szerintem sem lennél kiközösítve, csak ezért.
Aki személyesen ismer nem erről itél meg.
Sőt ezek a divatos "nagy magyaroknál" még előny is ha határontúli vagy, nem ebből a "csonka" Magyarországból származol. 1000 más dolog van amiért kiközösíthetnek, kinézhetnek, a nagymamád nemzetisége egyáltalán nem fontos. Aztán a nacionalista nagy szavakra vevő emberek nagy része értelmes, normális ember nem gyűlül valakit azért mert netán szerb.
Nem vagyok nacionalista de azért örülök végre legyőztük a vadbarom szerbeket vizilabdában!:)
Nekem pl semmi bajom a szerbekkel, szlovákokkal, stb. Igazából az sem érdekel, hogy milyen származásúak a szüleid! Ha beszélsz magyarul, akkor magyar vagy.
Átutazóban voltunk, a hírek alapján nagy feszültségek vannak, de meglepően segítőkészek voltak! Többször is útbaigazítottak minket, pedig nem értettük mit beszélnek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!