Orbán, Gulyás szerint nem lesznek lezárások, szigorítások. Szerintetek is?
Figyelt kérdés
Ilyesmit hallottunk már tavaly nyáron, ősszel is, erre több mint fél évig nem volt normális életünk.2021. aug. 24. 08:52
A kérdező szavazást indított:
Nem lesznek, jó a magas átoltottság
Kötelező maszkviselés vissza lesz hozva
Csak az oltatlanokra vonatkozó korlátozások jönnek
Nagyon berobban a járvány, általános lezárások jönnek
Egyéb, kifejtem.
38 szavazat
1/14 Lazy Lover válasza:
Ha te még hiszel ennek a hazug kutyáknak az a te bajod... Tuti lesz lezárás
2/14 anonim válasza:
Orbán láthatóan nem akar lezárást, mert neki választás előtt rosszul jönne, ha megint bedőlne a gazdaság a lezárások miatt, ezért inkább az oltást nyomatják.
3/14 anonim válasza:
Ha Orbán azt mondja, akkor az ellenkezője lesz igaz... csak megvárják az előválasztást.
Túl sok itt az egybeesés szerintem:
Összes környező országban már megy a 4. hullám.
Európa legnagyobb tűzijátéka, csődüljön a tömeg!
Vadászati világkiállítás
tanévkezdet, de csak akkortól kezdünk el talán ismét komolyabban oltani, kampányolni a gyerekek oltását.
Nem kell maszk, se semmi.
Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz itt az előválasztás ideje alatt...
4/14 anonim válasza:
Elmondta Gulyás Gergely a kormányinfón, hogy az esetleges korlátozások az oltottakra nem fognak vonatkozni. Ebből azért elég sokmindenre lehet következtetni.
5/14 anonim válasza:
Nem lehet tudni. 1 éve ilyenkor is azt mondták, hogy nem kell olyan általános lezárásokra számítani mint az első hullám idején, közben mégis.
6/14 anonim válasza:
Nem lesznek. Magas az oltottság, és közelegnek a választások, nem lehet népszerűtlen intézkedéseket hozni a vége felé.
Ha lesz is valami, akkor max azokra vonatkozik, akiknek nincs védettségijük, azok meg így jártak (az elenyésző egészségügyi okok miatt nem alkalmasakat most leszámítva).
7/14 anonim válasza:
Szerintem elég népszerűtlen lesz az, ha hullanak az emberek.
8/14 anonim válasza:
Miért, eddig mikor hullottak az emberek? Lemaradtam valamiről?
10/14 anonim válasza:
Azt hittem, valami újat mutattok. Azoknak a többségének megvolt az alapbetegsége, csak mindent a covidhoz írtak. A részletes staisztikában szerepelnek az alapbetegségek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!