Eminem lánya is "bináris" lett. Erre vannak szavak?
Tudom, hogy bulváros a kérdés, de szerintem meg kőkemény politika az, ahol a fiatalság agyát ilyen szinten megborítja a közösségi-LMBTQ elmebaj.
Én még tini voltam, amikor hallgattam a The Eminem show-n a kicsi Hailey-t rappelni, Eminem meg Elton Johnt szidta, hogy meleg. Más világ volt...változik az idő, a gyerekek is felőnek, de mivé?? Ezt éljük ma. Boldog vagyok. Gyerekemtől minden közösségi sz*rt el fogok zárni amit csak lehet. Steve. Steve bmeg.
És akkor ugye mondják, hogy á, dehogy van itt befolyásolás, attól nem lesz meleg senki, hogy hall róla, hogy ilyenek is léteznek.
Látszik.
" Gyerekemtől minden közösségi sz*rt el fogok zárni amit csak lehet."
A tini már önállósul, saját véleménye van, tőle nem zárhatod el a világot. Ha nagyon keményen nyomod egy irányba, akkor dacból is az ellenkező végletbe csaphat át.
2: pontosan. De erre ők gondolnak, hogy egészséges dolog, ezért adnak neki egy külön nevet.
5: azt akinek van gyereke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!