Orbán állítólag 13 magyar aranyérmet várt Tokiyóban! Akkor ez az eredmény most kudarc volt,vagy csak a szokásos túlzott önbizalma elvárása lehetett?
Nem volt kudarc. Szerintem siker volt.
Orbán elvesztette a realitás érzékét. Azt gondolja, ha valamit mond az úgy van/lesz, sajnos elszakadt a valóságtól.
orbán hallgasson! a mi adónkból osztogat az érmek megszerzőinek milliókat,
könnyen van ő nem neki kell ezeket a miliókat megkeresni keserves munkával, Úgy osztogatja az adófizetők pénzét mintha a sajátja lenne.
Én azt javaslom neki hogy osztogasson a kedve szerint de csak és kizárólag a saját vagyonából, és ne a mi adónkból.
Vannak országok ahol meg semmit sem kapnak az olimpiai bajnokok és mégis jólélnek.
Én Magyarországon be is tiltanám ezt a pénz osztogatást, miért kellene nekem adófizetőként megfizetni azt hogy egy ember világhírű lett??? nem elég hogy az én pénzemből lett az???
Olyan nem nagyon van,talán csak Észak-Koreában lehet ilyen,de ott a női súlylökő is gondolom csak napi 900 Kcal kalóriát vehet fel,ha nem teljesít akkor meg lelövik,vagy eltűnik.Lehet egy rendszer ilyen is,ezt ne feledjük.Komolyra fordítva a szót.:
A legjobban Singapur fizet ,az aranyért több mint 100 millió Ft-nak megfelelő pénzt is kaphatnak,a mienk csak "szolíd" kis összeg ehhez.
Ne gondolja már senki,hogy komoly munkához nem komoly pénz jár.
Öcsi Bácsi 70 évvel ezelőtt megmondta a tutit:
"Kis pénz kis foci,nagy pénz nagy foci"-ezért tudott a Realban maradandót alkotni,azóta sincs egy magyar sem a Real-nál,de más nagy európai klubban sem,mert mindenki azt gondolja:
"Kis foci-nagy pénz",ez idehaza dívik csak,ez nem megy.
"Orbán állítólag 13 magyar aranyérmet várt Tokiyóban! "
Honnan szeded ezt?
Már ott bukott a kérdésed, hogy Orbán ÁLLÍTÓLAG várt ilyet. Ki állította? Te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!