Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért van, hogy látunk egy...

Miért van, hogy látunk egy képet városról, utcáról, helyekről, emberekről és rögtön megtudjuk mondani, hogy ez Nyugaton vagy nálunk M.o.-on készült?

Figyelt kérdés
Ennyire különbözünk mindenben a Nyugatól?
2021. aug. 8. 08:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
#2: Az egyik Maigret felügyelő sorozat utcai részeit nagyrészt Budapesten vették fel francia utcanévtáblákkal, cégtáblákkal, de nem lepusztult kerületekben. Még a Duna-korzón is forgattak, Szajna-parti jelenetet. Aki nem járt egyik városban sem, annak nem lehetett túlságosan feltűnő.
2022. márc. 28. 13:41
 12/13 anonim ***** válasza:

Bécsben 30 éve felismerték a magyarokat, mert reklámszatyrokkal mászkáltak mindenhova.

Egyszer egy pesti szálloda előtt állt egy nyugdíjas csoport, megjelenésükről, öltözékükről, ápoltságukról, jókedvükről egyből láttam, hogy nem magyar nyugdíjasok. Kiderült, hogy spanyolok.

Én Párizsban nem láttam koszt meg mocskot (igaz, hogy 2009-ben jártam ott), annál több hajléktalant, főleg a Le Halle és a Saint-Martin csatorna mellett, bár ott sátrakat raktak ki nekik.

Bécs és Budapest építészetben hasonlóak, de a bécsi épületek sokkal jobban karban vannak tartva.

2022. márc. 28. 13:52
 13/13 anonim ***** válasza:
Pontosabban: Les Halles.
2022. márc. 28. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!