Tunyacsupp kérdése:
R6 Caveira cosplay-t szeretnék venni magamnak, de nem tudom, hogy honnét tudnék szerezni, tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Már próbáltam amazonról is nézni (igen tudom egy ideig nem szállít magyarra) amikor beírom, hogy caveira cosplay csak azokat dobja fel akik már beöltöztek stb. Bármilyen kereső kulccsal is próbáltam, angolul magyarul. Talán vak vagyok :D segítsetek légyszi. Előre köszönöm!2021. júl. 28. 22:51
1/4 anonim válasza:
Ha már itt kérdezed, próbálj esetleg esengő levelet küldeni valamelyik politikusnak, hátha megszán, és küld neked egyet ajándékba. Majd a szavazatoddal kárpótlod.
2/4 anonim válasza:
Joe Bidennek biztos van, kérj tőle.
3/4 anonim válasza:
Nagyon örülnék ha csak ennyi bajom lenne.
4/4 A kérdező kommentje:
Lehet van aki viccel vagy bármi, ezekkel a válaszokkal.., de aki csak azért jön fel ide mert ideges és csak “osztja az észt” (tisztelet kivétel) ne írjon.. tudom jól, hogy mik vannak itt magyarba stb. Csak azt hittem lesz valaki kedves és talán mond valami jót :D
2021. aug. 10. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!