Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha elfogy a görög ABC, milyen...

Ha elfogy a görög ABC, milyen variánsokkal fognak riogatni?

Figyelt kérdés

#Coronoia
2021. júl. 26. 13:23
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Honnan tudod, hogy kinek milyen végzettsége van? Jah, hogy sehonnan.

Akkor pont annyit is ér az ezirányú véleményed. Lapozhatunk.

2021. aug. 16. 09:47
 22/28 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, ha megbántottam mimóza lelked.
2021. aug. 16. 11:47
 23/28 anonim ***** válasza:
Nem bántottad meg. Azt pedig a válaszaitokból tudom, milyen végzettségetek nincs (nagy valószínűséggel). A többségeteknek. De pontosan érted, miről beszélek. Amikor a takarítónő kritizálja a járványügyi intézkedéseket. Vagy a bolti eladó kijelenti, hogy ez csak egy influenza, nem kell annyira komolyan venni. Vagy amikor a programozó matematikus jelenti ki ugyanezt, mert ő sem egészségügyi szakember, hiába van diplomája.
2021. aug. 16. 21:43
 24/28 A kérdező kommentje:

23 nézd, nem szokásom kétségbe vonni saját szakmámban sem azt aki bármiben felettem ál. Leginkább tapasztalatban, vagy végzettségben.

De onnantól, ha valaki folyamatosan ellentmond magának, vagy több szaktekintély egymásnak, akkor elvesztik a bizalmam, az emberek bizalmát.

Nézzünk egy példát.

Tavaly tavasszal mindenki komolyan vette. Naponta új boltokat zártak be. Aztán nyár végére a német eü miniszter kimondta, hogy a mai tudásunkkal nem is lett volna szükség bezárásokra.

Novemberben “csak 4 hét lesz és minden rendben lesz”. 6 hónap lett.

Jött az oltás. Minden rendben lesz. 60%-ot kell oltani.

Nem, most már 80-at.

Nem lesz kötelező. Merkel szerint nem is lesznek előjogaik az oltottaknak. Ok, de az oltatlanoknak talán mégis kevesebb lesz. ( 3 hét múlva)

A cégorvosunk 2 hónapja kampányolt, hogy megakadályozza a fertőzést. Mára a város honlapján az ál, hogy semmit sem akadályoz meg, csak enyhe lesz a lefutás.

Elfogadná az ember, ha a kezdeti stresszben megy a kapkodás.

De amikor közel 1,5 év után is minden mindennel ellentmond, akkor szerintem a takarítónő, és a programozó matematikus is elveszti a bizalmát.

2021. aug. 16. 22:19
 25/28 anonim ***** válasza:
Nagy butaság lenne a kezdeti információk alapján hozott döntésekhez ragaszkodni mereven, mikor a helyzet folyamatosan változik, és folyamatos alkalmazkodást igényel. Lehet, hogy ezt a laikusok ellentmondásnak élik meg.
2021. aug. 16. 22:26
 26/28 anonim ***** válasza:
Amúgy én nem hallottam még szaktekintélyektől ellentmondó véleményt. Kisebb véleményeltéréseket igen, de ellentmondásokat nem.
2021. aug. 16. 22:29
 27/28 A kérdező kommentje:
26 igaz. Az eü miniszterre és társaira gondoltam pl. németeknél. A háttérben lehet hogy a drostenék mindig ugyanazt mondták.
2021. aug. 16. 22:51
 28/28 popeszku válasza:
12 A közlekedést mindenki gyakorolja,tehát 100 % ban fertőző
2021. szept. 19. 17:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!