Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Az ellenzék miért csak a...

Az ellenzék miért csak a Gyakorikérdések politika témakörébe küldött bértrollokat?

Figyelt kérdés
Az üzlet és pénzügyek témakört olvasgatva az a benyomása az embernek, hogy már megelőztük Ausztriát. A felnőtt párkapcsolatok témakörben kiderül, hogy nettó 500 ezer fizetés alatt semmilyen nő nem áll szóba az emberrel. Fogalmam sincs, hogy itt miért szidják a kormányt.

2021. júl. 25. 10:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
"de ha a gyk-ból indulunk ki, ez olyan 90%-10%, amiből le lehet vonni téves következtetéseket." Tetszik ez a 90/10 arány, aminek a megállapitásakor -gondolom - eszedbe se jutott, hogy a te szemüvegeddel van a baj ha igy látod???
2021. júl. 25. 10:40
 12/17 anonim ***** válasza:

#11: Lehet, hogy túloztam, bevallom, sem kedvem, sem időm nem volt megszámolni a hozzászólásokat és a kérdéseket itt a politikai rovatban, de úgy veszem észre, hogy nagyjából ez az arány. Ha gondolod, számold meg visszamenőlegesen egy évre az összes kérdést és hozzászólást, és ha megvan, írd meg nekem is, és akkor az elnézésedet fogom kérni a számok miatt.

Egyébként a közvélemény kutatók is folyamatosan félremérik arányokat egyik-mások párt javára, miért baj az, ha én mezei gyk hozzászóló tippelek?

2021. júl. 25. 10:43
 13/17 anonim ***** válasza:
Az fel sem merült benned hogy az általad említett kategóriákban vannak bértrollok.netto 500e, szép is lenne ha ez jelentené az átlagot.
2021. júl. 25. 10:50
 14/17 anonim ***** válasza:
6%
#13: Erősen kétlem, hogy ezért fizetni kell bárkinek. Én is szoktam trollkodni, mert szeretek látni az egyik-másik oldalnak a dühkirohanását az egyik-másik hozzászólásomra, de soha egy fityinget nem kaptam egyik párttól sem. Egyszerűen jó látni a mások dühét :D
2021. júl. 25. 10:57
 15/17 anonim ***** válasza:
65%
A vicces, hogy szerintem ugyanaz a troll pofázik itt rossz életszínvonalról, aki a párkapcsolat témakörben meg leírja, hogy csak a te hibád, ha nincs nettó 500e -d.
2021. júl. 25. 10:59
 16/17 anonim ***** válasza:

15) pedig a rossz életszínvonal társadalmi probléma, olyan sok személyt érint.plusz ezek családtagjait..

[link]

2021. júl. 25. 18:09
 17/17 anonim ***** válasza:

Á, fenét.

Inkább a jobboldali emberek nem tartják méltónak, hogy szerencsétleneket vitapartnernek tekintsék.

Mit lehet kezdeni az olyan alakokkal, akik felmondják a részeg disznó Gyurcsány és a rikácsoló Klára paneljeit?

2021. aug. 25. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!