Apa kezdődik! Ciprusban már csak az oltottak mehetnek a boltokba, munkába! Te is fel fogod venni az "ördög bélyegét" vagy megpróbálsz esetleg ellenállni?
Illetve a kutyaigazolványt még kiválthatod azzal ha 72 óránként tesztelgetsz viszont az már nem ingyenes.
Külön érdekes hogy azokban az országokban is ugyanúgy mint a többiben vagy még sokkal jobban terjed az a mindentátható szentkoronavírus ahol a népesség nagy részébe bele tudták erőszakolni az oltásokat (Izrael, Málta, Ciprus, Anglia stb.). Nyilvánvalóan a gond az hogy még nem kaptak eleget ezért már hozzák is a harmadikat meg majd a negyediket is.
A heathrow repülőtérre érkezőket konkrét karantén táborokba hurcolják:
https://www.youtube.com/watch?v=Gjd_v0r5d5s
Ausztráliában pedig már lassan azt is be akarják tiltani hogy a szomszédoddal beszéljél:
https://www.youtube.com/watch?v=Ojfw1mPA7OE
Mi lesz így veled emberiség? Tényleg csak hagyni fogjuk ezt?
Ha valamelyik közeli rokonod -netán te magad- benne lennél abban a 0.039%-ban, nem röhögcsélnél itt.
El kéne fogadni végre, hogy vannak emberek, akik nem akarják magukat beoltatni egy vírus ellen, ami másfél év alatt a föld lakosságának alig 3%-át tudta megfertőzni és azoknak a 90%-a is könnyű tünetekkel túl volt rajta.
Van kockázata az oltásnak és a vírusnak is, hagyni kéne az embereket szabadon eldönteni, melyiket vállalják magukra és békén hagyni őket.
De valamiért ezt az oltást úgy tukmálják, mint a házalók a vackaikat, és ez sok emberben kelt ellenérzést. Van aki elgondolkodik, mi állhat mögötte; miért akarnak az amúgy is túlnépesedett földön ennyire megmenteni mindenkit épp ettől a vírustól? Rák, AIDS esetében vajon miért nem igyekeznek ennyire?
Aki föltesz magának ilyen kérdéseket, vagy csak simán úgy érzi, az ő esetében az oltásnak nagyobb a kockázata, mint a vírusnak, nem lesz még oltásellenes laposföldhívő.
43-as 🙃🙃Mondassz valamit😉😉
Vegyél fel maszkot is otthon és gumikesztyűt is húzzad felfele szépen.
Láttam a 40 fokban ilyen emberkéket az utcán pfff
#43 Látom, átment a lényeg. Arról dönthetek, hogy utazom-e autóval, repülővel, és nem lesz rosszabb tőle az életem, ha nem teszem.
Az oltást rám kényszerítik, attól fosztanak meg nélküle, ami épp a törvényhozó eszébe jut. Pedig az én testemről van szó, és ha a a kevésbé szerencsések közé juttat az oltás, a felelősséget senki nem vállalja.
A szabad döntést akarom, a szabad rendelkezést a testem felett, anélkül, hogy a döntésem miatt megnehezítenék az életem, vagy egyáltalán bárkinek magyaráznom kéne a döntésemet.
Nem.
Az autó vezetéshez is van jogosítvány, nem dönthetsz róla szabadon, csak ha rendelkezel jogosítvánnyal.
Vezetésről nem volt szó, csak autóban utazásról, mint kockázati tényezőről.
De ha már idekevered a jogosítványt: az egy tudásalapú dolog, nem valami, amit a testembe kell befecskendeztetnem saját felelősségemre. Köszönőviszonyban nincs a kettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!