Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Apa kezdődik! Ciprusban már...

Apa kezdődik! Ciprusban már csak az oltottak mehetnek a boltokba, munkába! Te is fel fogod venni az "ördög bélyegét" vagy megpróbálsz esetleg ellenállni?

Figyelt kérdés

[link]

Illetve a kutyaigazolványt még kiválthatod azzal ha 72 óránként tesztelgetsz viszont az már nem ingyenes.

Külön érdekes hogy azokban az országokban is ugyanúgy mint a többiben vagy még sokkal jobban terjed az a mindentátható szentkoronavírus ahol a népesség nagy részébe bele tudták erőszakolni az oltásokat (Izrael, Málta, Ciprus, Anglia stb.). Nyilvánvalóan a gond az hogy még nem kaptak eleget ezért már hozzák is a harmadikat meg majd a negyediket is.

A heathrow repülőtérre érkezőket konkrét karantén táborokba hurcolják:

https://www.youtube.com/watch?v=Gjd_v0r5d5s

Ausztráliában pedig már lassan azt is be akarják tiltani hogy a szomszédoddal beszéljél:

https://www.youtube.com/watch?v=Ojfw1mPA7OE

Mi lesz így veled emberiség? Tényleg csak hagyni fogjuk ezt?

2021. júl. 21. 21:03
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
8%
34, azta rohadt meghalt a beoltottak 0,039%-a 🤣🤣🤣
2021. júl. 23. 22:31
 42/48 anonim ***** válasza:
97%

Ha valamelyik közeli rokonod -netán te magad- benne lennél abban a 0.039%-ban, nem röhögcsélnél itt.

El kéne fogadni végre, hogy vannak emberek, akik nem akarják magukat beoltatni egy vírus ellen, ami másfél év alatt a föld lakosságának alig 3%-át tudta megfertőzni és azoknak a 90%-a is könnyű tünetekkel túl volt rajta.

Van kockázata az oltásnak és a vírusnak is, hagyni kéne az embereket szabadon eldönteni, melyiket vállalják magukra és békén hagyni őket.

De valamiért ezt az oltást úgy tukmálják, mint a házalók a vackaikat, és ez sok emberben kelt ellenérzést. Van aki elgondolkodik, mi állhat mögötte; miért akarnak az amúgy is túlnépesedett földön ennyire megmenteni mindenkit épp ettől a vírustól? Rák, AIDS esetében vajon miért nem igyekeznek ennyire?

Aki föltesz magának ilyen kérdéseket, vagy csak simán úgy érzi, az ő esetében az oltásnak nagyobb a kockázata, mint a vírusnak, nem lesz még oltásellenes laposföldhívő.

2021. júl. 24. 10:42
 43/48 anonim ***** válasza:
38%
Azta, kb 10x nagyobb az esélyem, hogy autózás/repülőzés/séta közben megdöglök. Bezááárkózok 🤣🤣🤣
2021. júl. 24. 11:43
 44/48 anonim ***** válasza:
87%

43-as 🙃🙃Mondassz valamit😉😉

Vegyél fel maszkot is otthon és gumikesztyűt is húzzad felfele szépen.

Láttam a 40 fokban ilyen emberkéket az utcán pfff

2021. júl. 24. 11:46
 45/48 anonim ***** válasza:
0%
Dehogy veszek, szarok rá. Be vagyok oltva. És autózom, repülőzöm is, sőt még dohányzom és iszom is. Nem mindegy már nekem? Jaj mindmeghalunk 🤣🤣🤣🤣
2021. júl. 24. 15:11
 46/48 anonim ***** válasza:
95%

#43 Látom, átment a lényeg. Arról dönthetek, hogy utazom-e autóval, repülővel, és nem lesz rosszabb tőle az életem, ha nem teszem.

Az oltást rám kényszerítik, attól fosztanak meg nélküle, ami épp a törvényhozó eszébe jut. Pedig az én testemről van szó, és ha a a kevésbé szerencsések közé juttat az oltás, a felelősséget senki nem vállalja.

A szabad döntést akarom, a szabad rendelkezést a testem felett, anélkül, hogy a döntésem miatt megnehezítenék az életem, vagy egyáltalán bárkinek magyaráznom kéne a döntésemet.

2021. júl. 24. 18:41
 47/48 anonim ***** válasza:
0%

Nem.

Az autó vezetéshez is van jogosítvány, nem dönthetsz róla szabadon, csak ha rendelkezel jogosítvánnyal.

2021. júl. 24. 20:01
 48/48 anonim ***** válasza:
95%

Vezetésről nem volt szó, csak autóban utazásról, mint kockázati tényezőről.

De ha már idekevered a jogosítványt: az egy tudásalapú dolog, nem valami, amit a testembe kell befecskendeztetnem saját felelősségemre. Köszönőviszonyban nincs a kettő.

2021. júl. 24. 20:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!