Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miert baj az ha rasszista es...

Miert baj az ha rasszista es fasiszta vagyok?

Figyelt kérdés
Igazabol nekem nem volt soha semmilyen pozitiv vagy negativ elmenyem szinesboruekkel. Egyszeruen nem kedvelem oket, zavar a jelenlettuk, zavar az ha lattom oket. Tudom hogy van koztuk rendes is, de egyszeruen nem tudok ezen tullepni. Kicsit szomoru is vagyok amiert Europaban egyre tobben vannak. Szerintem Europa feher emberek kontinense s nem lenne szabad hagyni, hogy felulkerekedjenek rajtunk.

2021. júl. 19. 20:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
26%
Miert lenne baj testverem? En is "rasszista es fasiszta vagyok" ... csak en meg antiszemita is :)))
2021. júl. 19. 22:18
 12/15 anonim ***** válasza:
73%

11+

Azt el is felejtettem, nekem meg a kutyam is FEHER :D

2021. júl. 19. 22:20
 13/15 anonim ***** válasza:
42%
Olyan ez, mint a homoszexualitás. Senkit nem érdekel, ha az vagy, csak csendben csináld.
2021. júl. 19. 22:51
 14/15 anonim ***** válasza:
40%

Mert erkölcsileg problémás. Persze lehet azt mondani, hogy a te erkölcsöddel nem ütközik, de nem egy lakatlan szigeten élsz, hanem egy társadalomban, ahol a többségi erkölcsbe ez (szerencsére) egészen egyszerűen nem fér bele már jó régóta. Igazából már a rabszolgatartók korában se fért bele. Ha felteszed az embereknek azt a kérdést, hogy oké-e valakit utálni, kirekeszteni, bántani aki semmit nem ártott neked, semmit nem követett el ellened, a többség magától értetődő nemmel fog válaszolni. Nyilván az emberekben egy ideig működött a kognitív disszonancia, megmagyarázták maguknak, hogy hátizé, a feketék nem is emberek, meg alacsonyabb rendű emberek meg ilyesmi, de aztán végül is szépen lassan, ahogy a generációk haladtak ez a máz is lekopott a kérdésről és maradt két, egymással szemben álló állítás:

a, nem oké egy embert egy olyan tulajdonsága alapján elítélni, vagy alacsonyabb kasztba sorolni amiről ő egyrészt nem tehet, másrészt a világon senkinek nem árt vele

b, fekete bőr, fúúúúj

A társadalom egyértelműen az előbbi állításnak tulajdonított magas prioritást, amikor felszabadította a rabszolgákat. Természetesen ez egy nagyon hosszú folyamat, és még ma is vannak rasszisták, de jól mutatja a folyamatok irányát, hogy ami száz éve még teljesen valid álláspont volt, azért ma a legjobb esetben is kiröhögnek. Legrosszabban meg lecsuknak. Ha a társadalom többsége hozzád hasonló elveket vallana, akkor ez nem így lenne.

2021. júl. 20. 10:18
 15/15 anonim ***** válasza:
26%

14, csakhogy ez logikailag is hibás. A legerősebben rasszista, fasiszta csoportok éppen azok, akiket a klasszikus, fehér fasiszták utálnak. A feketék pl. elképesztően rasszisták, soviniszták, a saját törzsükben gondolkodnak, legalább 2-3-szor rasszistábbak, mint a fehérek felmérések szerint is (de annál szerintem sokkal jobban). A BLM vezetője, aki elvileg toleráns, antirasszista, azt mondta, hogy a fehérek alsóbbrenűdek, a fehér bőrszínük genetikai rendellenesség... Legtöbbjük számára egy alávaló bűnöző a példakép (George Floyd), vagy egy kommunista, rasszista politikus (Mandela), aki azt énekelte, "Öld a búrt". Az arabok, zsidók, romák szintén hasonlóak, felsőbbrendűnek hiszik magukat sokszor. Nagyon sok a bűnöző egyes csoportokban, maga a bűnözés, erkölcstelenség népszerű. A melegek jelenleg kisgyerekeket akarnak felvilágosítani, és azt mondják, nincsenek egyenlő jogaik... A fehér fasizmus, ahogy anno Hitlerék is, inkább csak ezekre a fasizmusokra adott reakció. Semmi bajuk nincs még a kínaiakkal sem, sem japánokkal, sem kazahokkal, mongolokkal, stb.

Vegyük a nácizmust. Az, aki elítéli a nácizmust, először is azt a kultúrát kellene elítélnie, amely évezredek óta saját felsőbbrendűségében elkülönül, ellenségének tekint minden más népet, Istent csak a maga istenének állítja be, jelenleg is egy olyan területen él, amelyet a palesztinoktól vett el, teljesen normális, hogy szélsőjobbos, fasiszta pártok vannak kormányon, stb. De valahogy őket nem ítélik el az antifák, sőt.

2021. júl. 20. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!