Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért mondják azt, hogy a...

Miért mondják azt, hogy a média miatt akar mindenki vékony lenni, amikor már az Egészségügyi Világszervezet (WHO) is megszabta, hogy milyennek kell lennie, aki karcsú? Talán a WHO is benne van a prostitúció iparban? Vagy hogyan magyarázzátok ezt?

Figyelt kérdés
2021. júl. 17. 09:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
32%
Azt olvastam, hogy a 1,5 millió elhunyt közül kb. 1,2 millió volt túlsúlyos világszerte. Forrást nem tudok telefonon linkelni. Ha valaki komolyan gondolja, hogy egy elhízott vagy túlsúlyos testnek nincsenek egészségügyi kockázatai, gondolja/tudja nyugodtan.
2021. júl. 19. 12:08
 12/16 anonim ***** válasza:
Hozzáteszem, ha bárki rákeres az általam említett konklúzió jelenik meg szinte mindenhol. Zacher Gábor is beszélt erről, talán ő se tud mondatot (és tapasztalatot) értelmezni.
2021. júl. 19. 12:11
 13/16 anonim ***** válasza:

Ha a statisztikák és a kutatások nem ezt bizonyítják, akkor nem, ő sem tud. Én még csak olyat láttam, amiben annyi kövér került korházba/halt meg, mint amennyi arányban vannak amúgy. Azt az 1,2 milliósat nem olvastam. Viszont egy hasonlót igen, az egy német portálon jelent meg, ott 3,5 millió volt. Ez nem rég volt, azt állították hogy 3,9 millióból ennyi volt kövér, és hogy nekik kellene igazán oltatniuk magukat, a soványokat hagyják békén. Másnap már nem is volt elérhető a cikk, rémhírterjesztés miatt levetették.

Amúgy a személyes tapasztalat nem releváns. Az én háziorvosom azt mondta, hogy ne adassam be magamnak egyik Covid elleni oltást se, mert mióta oltanak, azóta a szívbeteg és a vérnyomásproblémások száma megugrott több 100 %-kal. Legalábbis nála. Holott a statisztikák meg semmi ilyet nem mondanak. Úgyhogy beoltattam magam. (Mondjuk, azóta szedek is vérnyomáscsökkentőt. De ez szerintem véletlen. A családban a mamám is szed. Igaz ő 83 éves, én meg 22.)

2021. júl. 19. 12:47
 14/16 anonim ***** válasza:
A média nyomatja az ideállokat..az emberek meg csak emberek..nézz régi fényképeket mindenféle volt akkor is..a nagypapám a ducikra bukott pl..
2021. júl. 20. 00:22
 15/16 anonim ***** válasza:
Amúgy a who nem szól bele az ideállokba..
2021. júl. 20. 00:23
 16/16 Barbell Deadlift ***** válasza:

10-es

Több tucat tanulmány bizonyítja, hogy az elhízás növeli a covid súlyosabb kimenetelének, és a halálozásnak az esélyét.

Amit ide idéztél, az egy teljesen semmitmondó adat, és teljesen rossz a következtetésed, nem veszed ugyanis figyelembe például, hogy az életkor is számít. Nem elég csak azt vizsgálni, hogy annak a 7244 embernek hány százaléka volt elhízott, azt is nézni kéne, hogy mi volt az átlagéletkor. Mert ha a nem elhízottak kora 85 volt, az elhízottaké pedig mondjuk 40, akkor ez már azt mutatja, hogy az elhízás egy komoly rizikó.

máj. 14. 03:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!