Habsburg György vajon mit keres Magyarországon?
Annyi lecsúszott senkivel van tele ez az ország, miért pont ő zavar :D Nézd meg az összes leszerepelt bkv vezérigazgató meg politikus megúszta egy áthelyezéssel és kapott egy másik zsíros állást.
Igazából Habsburg György az utlolsó, aki engem zavar.
Tulajdonképpen mi jogon tiltanál ki valakit az országból, mennyivel vagy te nagyobb és jobb ember, mint ő, ennyi értelmetlen gyűlölködéssel?
Hadd legyen Magyarországon, ha már legalább arra vette a fáradtságot, hogy magyarul megtanuljon. Kétlem, hogy az ő fejében puccs gondolata keringene esténként, a külsejét kritizálni roppant gyenge, aljas és szánalmas fogás - és tulajdonképpen mi bajod vele?
Zavarja az egyéni boldogságodat? Ő legalább végez némi társadalmi-szociális segítőmunkát, te is segítesz másokon, önkéntes vagy valahol?
"semmi szükség nekünk erre a lecsúszott senkire"
Azért, mert az ősei uralkodók voltak és ő már nem az, még nem lecsúszott emberileg. Mellesleg kétlem, hogy azért élne, mert nekünk szükségünk van rá, erre valószínűleg rajtad kívül senki nem gondol... egy kis tiszteletet azért megadhatnál másoknak, mint embernek.
Szerintem ő nem sok országban lenne "valaki", csak a magyar társadalom szánalmas, korlátolt rétegei emelik a pulpitusra
már nem azér.. de spec én nem hallottam róla hogy itt van,..meg sztem a magyarok 95%a nem hallott róla hogy itt van, illetve h itt van arrl lehet, csak nemolyna szinten mint te azt képzeled hogy pulpitusra emelik:)) rajtad kivül senkit se érdekel hogy ő vna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!